Η άγνωστη αποκάλυψη της Καλομοίρα: “Ένιωσα ότι δεν ήμουν ο εαυτός μου – Ίσως έπρεπε να έχω υπάρξει πιο αυστηρή με κάποιους συνεργάτες μου”

Στο περιοδικό OK!, παραχώρησε συνέντευξη η Καλομοίρα, η οποία αναφέρθηκε σε ένα από τα highlights της καριέρας της στη μουσική, τη συμμετοχή της στη Eurovision.

Όσα αποκάλυψε

Μετά την επιτυχία του “Secert Combination” η ίδια αποφάσισε να γυρίσει στην Αμερική: “Είναι δύσκολη η ερώτηση αν θα έκανα κάτι διαφορετικά. Η πρώτη απάντηση είναι “όχι”. Γιατί ακολούθησα το ένστικτό μου, ήξερα ότι ο σύζυγός μου αξίζει πιο πολλά από όλα τα φώτα του κόσμου. Η ποιότητα για μένα βρίσκεται μόνο στους ανθρώπους και ο άντρας μου το άξιζε. Είχα βρει τον άνθρωπό μου, γιατί να περίμενα; Ένιωθα ότι μπορούσα να γίνω πιο διάσημη, αλλά θα κινδύνευα να χάσω τον εαυτό μου. Ήξερα ότι έπαιρνα ρίσκο, αλλά έβαλα πάνω απ’ όλα την οικογένειά μου”.

Τα τραγούδια της παίζουν μέχρι και σήμερα μέσα στα clubs: “Με τιμά αυτό. Δεν μετανιώνω για ό,τι έγινε. Υπήρξαν στιγμές που πιέστηκα γιατί ένιωσα ότι δεν ήμουν ο εαυτός μου. Ίσως έπρεπε να έχω υπάρξει πιο αυστηρή με κάποιους συνεργάτες μου. Χαίρομαι όπως που έκανα τα λάθη που έκανα. Αυτό λέω στα παιδιά μου: “Αν δεν κάνεις λάθη, παίζεις απλά εκ του ασφαλούς”.. Πήρα τον χρόνο μου και με ωφέλησε, έμαθα καλύτερα το εαυτό μου, έζησα πράγματα που μπορώ να τα αποτυπώσω σήμερα στους στίχους των τραγουδιών μου”.

Η Καλομοίρα είναι 13 χρόνια παντρεμένη με τον σύζυγό της. Η ίδια δεν αρνείται ότι υπήρξαν δυσκολίες και μικρές κρίσεις: “Φυσικά, αυτή είναι η ουσία μίας πραγματικής σχέσης. Περάσαμε δύσκολα όταν γέννησα τα δίδυμα. Ακόμα και σήμερα, όταν έχουμε διαφωνία, τη συζητάμε πολιτισμένα και μπροστά στα παιδιά. Θέλω να τους διδάξω ότι είναι λογικό να έχουν οι άνθρωποι τη δική τους άποψη και πως οφείλεις να σέβεσαι τον άλλον αλλά και να συμβιβάζεσαι όταν χρειάζεται. Άσε που τις περισσότερες φορές ένας τσακωμός μπορεί να ξεκινήσει από την πιο ασήμαντα πράγματα. Όσο μεγαλώνουμε όμως, μπαίνουμε πιο γρήγορα στη διαδικασία να επιδιορθώσουμε ό,τι μας ενοχλεί. Γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε οικογένεια. Επίσης δεν έχει βρίσει ποτέ ο ένας τον άλλον”.

Η Καλομοίρα έκλεισε τον Ιανουάριο τα 38 της έτη και όπως μοιράστηκε δεν τη φοβίζει το ότι πλησιάζει τα 40: “Καθόλου. Αυτό που μου φαίνεται αστείο είναι ότι το όριο ηλικίας που θέλουν να βάζουν κάποιοι. Ότι αν είσαι από μία ηλικία και πάνω, σου “απαγορεύεται” να κάνεις αυτό ή το άλλο. Το μόνο πράγμα που είναι γερασμένο είναι ο τρόπος που σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι. Δες την Τζένιφερ Λόπεζ, θα γίνει 54 και είναι καλύτερη από ποτέ. Ας μην το αναλύσουμε περισσότερο αυτό”.

Αγαπάει περισσότερο τον εαυτό της στα 38 της; Η ίδια απάντησε πάνω σε αυτό: “Με έκανες τώρα να σκεφτώ τη μικρή Καλομοίρα, θέλω να την αγκαλιάσω, να την προστατέψω. Η απάντηση είναι όμως “όχι”. Απλά τώρα νιώθω πιο ελεύθερη. Το πιο σημαντικό είναι να μας αρέσει ο εαυτός μας, το like των άλλων απλά μας συμπληρώνει, δεν πρέπει να μας ορίζει. Στα παιδιά μου λέω κάθε φορά “σε τι απέτυχες σήμερα;”. Γιατί αν είναι όλα τέλεια, σημαίνει ότι δεν προκαλείς τον εαυτό σου αρκετά. Το τέλειο δεν είναι το άριστο, γιατί δεν είναι διασκεδαστικό. Ξέρεις τι άλλο τους λέω; Ότι ο καθένας μας στο σπίτι μας έχει ανάγκη τον άλλομ, είμαστε σαν ένα κομμάτι του παζλ, εξίσου σημαντικό, γιατί άν λείψει κάποιο δεν μπορεί να συμπληρωθεί σωστά”.

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών