H Ξένια των REC μας χαρίζει τις πιο καυτές της πόζες και εξηγεί: «Γι’ αυτό δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor»

Το Survivor αποτελεί πλέον για τα καλά παρελθόν για την Ξένια των REC, ωστόσο η συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σίγουρα την επηρέασε από άποψη… ταμπεραμέντου!

Η frontwoman των REC κατάφερε να κάνει ξανά το Twitter να μιλά γι’ αυτή, αυτή τη φορά με λόγια μόνο κολακευτικά που ανταποκρίνονται πλήρως στη δυναμική της προσωπικότητα.
Με ποιον τρόπο;

Με το «Θέλω», τη νέα καλοκαιρινή επιτυχία του δημοφιλούς group, του οποίου το εξωτικό video clip κατάφερε μέσα σε 5 μόλις ημέρες να μπει στα trends του YouTube, αγγίζοντας τις 130.000 προβολές!

Με λήψεις που μας γύρισαν πίσω στον Άγιο Δομήνικο και τις καρύδες σε πρώτο πλάνο, οι REC έκαναν ξανά τη διαφορά και η Ξένια απέδειξε πως έχει έρθει για να μείνει.

Γιατί, όμως, υποστηρίζει πως δεν θα ξαναπήγαινε στο Survivor; Σε συνέντευξή των REC στο Star.gr, η ίδια δηλώνει:
«Η επιλογή από την αρχή -για το αν θα πάω ή όχι- ήταν δύσκολη. Αντιμετωπίζω ήδη αρκετά προβλήματα στο σπίτι μου στην Ουκρανία και έτσι το να μην έχω επικοινωνία με την οικογένεια μου εκεί, ήταν ένα πολύ δύσκολο κομμάτι για μένα.

Τελικά από ότι φαίνεται αυτό στάθηκε και ως η μεγαλύτερη ‘αδυναμία’ μου στο ριάλιτι επιβίωσης. Έσπασα αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. Δεν είχα δει ούτε ένα επεισόδιο, δεν ήξερα τι με περιμένει και δεν είχα προετοιμαστεί».

Όσο για το αν στεναχωρήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που αφορούσαν στο ότι κυκλοφορούσε συνέχεια μόνο με το μαγιό της;
«Ξαφνιάστηκα που είχε γίνει τόσο μεγάλο θέμα εδώ στην Ελλάδα αυτό. Το μαγιό όπως εξήγησα ήταν μια ανάγκη καθώς είχα κρυώσει αρκετές φορές με το σορτσάκι που δυστυχώς δεν στέγνωνε… Άλλωστε αργότερα είδαμε και πολλούς συμπαίκτες μου και από τις δύο ομάδες να προτιμούν να τρέχουν με τα μαγιό.

Στεναχωρήθηκα από την εικόνα που βγήκε από το παιχνίδι για τον χαρακτήρα μου που σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε καν αντιπροσωπευτική.

Βλέπεις απομονώνοντας ελάχιστα δευτερόλεπτα από συνεντεύξεις στην παραλία, αλλά και από έντονες στιγμές μπορείς να δημιουργήσεις μια εικόνα όπως την θες ή όπως βολεύει, σίγουρα όμως όχι την πλήρη εικόνα. Αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο για μένα, αλλά και για κάθε παίκτη.

Έκανα λάθη, με δυσκόλεψε πολύ η γλώσσα στο να κατανοήσω τον τρόπο με το οποίο θα μπορούσα να πω κάποια πράγματα. Το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο, όμως, σίγουρα ο τρόπος είναι που το κάνει να φαίνεται διαφορετικό.

Βέβαια αυτά έχει η τηλεόραση, αυτά έχει ένα ριάλιτι και σίγουρα είναι κάτι που όλοι γνωρίζαμε».

Πηγή: dailymedia

Related posts

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν αδελφός μου…»: Σε άσχημη κατάσταση ο Αρναούτογλου με αυτό που έπαθε ο Σταρόβας

Απασφάλισε η Καλομοίρα: «Δεν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη: “Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τρόμαξα”