«Γυρίσαμε σε ένα σπίτι άδειο, χωρίς τον Γιώργο μας»: Κατέρρευσε η μητέρα του Γιώργου Ζαγκλιβέρη λίγες ώρες μετά την κηδεία του

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του Γιώργου Ζαγκλιβέρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 30 του χρόνια, μετά από σκληρή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου, το λέμφωμα Burkitt.

Όπως είπαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 30χρονος αρχικά δεν πήρε πολύ καλά την ανακοίνωση της ασθένειάς του από τους γιατρούς, όμως στη συνέχεια, με τη βοήθειά τους, κατάφερε να κρατήσει θετική ψυχολογία και να δώσει τη μάχη του για τη ζωή.

Όσα ανέφεραν οι γονείς του

«Ήταν μαχητής και στη ζωή του και την ασθένειά του. Του είπαμε ότι θα το περάσουμε μαζί και του δώσαμε δύναμη. Δε φοβόταν, πάλευε κάθε μέρα», είπε ο πατέρας του, προσθέτοντας ότι πρόλαβε να πει στον γιο του ότι τον αγαπούσε πολύ.

«Είχε ψυχή μικρού παιδιού και αγαπούσε όλον τον κόσμο. Βοηθούσε συνεχώς όποιον είχε ανάγκη. Ήμουν μέρα νύχτα μαζί του, του έλεγα ότι τον αγαπούσα, ότι θα γυρίσουμε στο σπίτι μας. Τώρα γυρίσαμε σε ένα σπίτι άδειο, χωρίς τον Γιώργο μας», είπε κλαίγοντας η μητέρα του.

Related posts

Συγκινεί ο Good Job Nicky: «Πολλοί ξέρουν τον Γιάννη Πάριο, εγώ ξέρω απλά τον Γιάννη»

Την τελείωσε με 2 λέξεις: Πυρ και μανία ο Άρης Σοϊλέδης μετά τις δηλώσεις της Ασημίνα

«Τέρατα…»: «Αιχμηρός» Κρατερός Κατσούλης για τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου