“Γυάλιζε τα πόμολα στον στρατό;”: Η χυδαία επίθεση στον Γιώργο Καπουτζίδη και η αποστομωτική απάντηση

Έκλεισε το στόμα του Κυριάκου Βελόπουλου η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην διαδικτυακή ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε.

Συγκεκριμένα, σε tweet του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε στο πρόσωπο του καλλιτέχνη κάνοντας πλήθος απρεπών σχολίων.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε με ανάρτησή του στο instagram, σχετικά με τη θητεία του στον στρατό δημοσιεύοντας φωτογραφία με την τηλεοπτική “Θεοπούλα” της σειράς “Παρά Πέντε” να κρατά ψαροντούφεκο και να ρωτά: “Εγινε αναφορά στο πρόσωπό μου;”

“Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται, πως στο στρατό παρουσιάστηκα τον Μάρτιο του 1999 και απολύθηκα τον Φεβρουάριο του 2001. Υπηρέτησα 23 μήνες ως Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα τέσσερις μήνες στη ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης και από εκεί στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκκλήσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ στα Θερμά Νιγρίτας. Αυτά και καλή χρονιά“.

Tι είχε προηγηθεί

Ο Γ. Καπουτζίδης καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα, είπε πως ο Κυριάκος Βελόπουλος στο παρελθόν ισχυριζόταν ότι είχε ανακαλύψει αλοιφές που γιάτρευαν τον κορονοϊό.

Για το παραπάνω λοιπόν ο Κυριάκος Βελόπουλος έγραψε: “Για τον κύριο Καπουτζίδη επειδή μίλησε για το 2105 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;”

Related posts

Ανείπωτη τραγωδία: 55χρονος πήγε να βοηθήσει στη φωτιά στην Ηλεία και πέθανε

Κατάθεση ψυχής από την Ελένη Καστάνη: «Στενοχωριέμαι που είμαι γυναίκα, θα έλεγα να φύγουν από τους άντρες τους»

«Ξαφνιάστηκαν» οι μετεωρολόγοι με τον καιρό: “Έρχεται ραγδαία αλλαγή σε λίγες ώρες…”, τεράστια ανατροπή