Γνωστός στις Αρχές: Συνελήφθη ο κλέφτης του αυτοκινήτου του συζύγου της Καλομοίρας – Στα θύματα του ποδοσφαιριστής

Στα χέρια των αρχών, βρίσκεταi o 29χρονος με καταγωγή από την Αλβανία που κατηγορείται για την κλοπή δεκάδων υπερπολυτελών οχημάτων σε όλη την Αττική, συνολικής αξίας 550.000 ευρώ.

Ανάμεσα στα θύματα ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Ρούμπεν Πέρεθ, αλλά και ο σύζυγος της τραγουδίστριας Καλομοίρας, Γιώργος Μπούσαλης.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΕΚ – ΠΑΟ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Πλούσιος ο φάκελος του στην Αστυνομία

Σε βάρος του κατηγορούμενου, καθώς και σε βάρος ακόμη τριών ατόμων τα οποία και αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για κατά περίπτωση εγκληματική οργάνωση, που διαπράττει διακεκριμένες κλοπές, από άτομα που έχουν οργανωθεί για την τέλεση κλοπών και με περιουσιακό όφελος, άνω των 120.000 ευρώ, από κοινού, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Κατά τη διάρκεια της δράσης τους, τα μέλη της οργάνωσης χρησιμοποιούσαν «επιχειρησιακό» όχημα για την κατόπτευση του χώρου που ήταν σταθμευμένο το όχημα-στόχος, ενώ έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέρχονταν σε αυτό και απενεργοποιούσαν το σύστημα συναγερμού. Ακολούθως, το στάθμευαν σε κοντινή απόσταση προκειμένου να αποκλείσουν την ύπαρξη εγκατεστημένης συσκευής εντοπισμού (GPS TRUCKER).

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 κινητά τηλέφωνα
πακέτα τηλεφωνικών συνδέσεων (το ένα επιχειρησιακό)
2 ηλεκτρονικοί εγκέφαλοι οχημάτων
άκοπο κλειδί αυτοκινήτου
ομφαλός κλειδαριάς οχήματος
εξαρτήματα οχημάτων (όπως λεβιές ταχυτήτων και αεραγωγοί)
GPS
διαρρηκτικά εργαλεία
40 μεταλλικά φυσίγγια πυροβόλου όπλου
«επιχειρησιακό» όχημα της οργάνωσης
Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για παρόμοια αδικήματα στο παρελθόν, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή ενώ οι έρευνες, για τη σύλληψη των υπόλοιπων μελών της οργάνωσης καθώς και την πλήρη εξακρίβωση του εύρους της παράνομης δραστηριότητάς τους, συνεχίζονται.

Related posts

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Αναστασίας: «Ακόμα περιμένουμε το μήνυμα: “Μαμά, έφτασα”»

Ιωάννης Μελισσανίδης: «Γονέας είναι αuτός που θα δώσει αγάπn, προστασiα και σωστή παιδεiα στο παιδί του»

«Τα έπαιξε» και ο Φερεντίνος: 22χρονος φοιτητής εξόντωσε 100 αντιπάλους στον Μονομάχο και κέρδισε 44.694 ευρώ