«Γκρέμισε» το πλατό ο Έκτορας Μποτρίνι: «Σας είπε κάποιος ότι έχω διάρροια;»

Για μια ακόμα φορά, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Έκτορας Μποτρίνι βρέθηκε στο πλάι του Μάρκου Σεφερλή για τις ανάγκες του νέου επεισοδίου της εκπομπής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο βραβευμένος σεφ έμελλε να προσφέρει… μια απολαυστική ατάκα!

Ξέσπασε σε γέλια ο σεφ

Ως είθισται, άλλωστε, ο Έκτορας Μποτρίνι καλείται να κρίνει και κυρίως να σχολιάσει τις μαγειρικές προσπάθειες των διαγωνιζομένων. Ένα ρύζι, ωστόσο, που κάθε άλλο παρά ενθουσίασε τον σεφ με αποτέλεσμα να μην χαριστεί διόλου στα λόγια του. «Καραμελωμένα μπούτια κοτόπουλου με ρύζι μπασμάτι. Η εικόνα είναι λίγο ανατριχιαστική, θα έλεγα. Το ρύζι θυμίζει τον πύργο της Πίζας που είναι και κοντά στο χωριό μου. Ότι πρέπει, θα μπορούσε να είναι ακόμα και το ηφαίστειο της Σαντορίνης πριν από την έκρηξη».

«Πάλι όμως δεν μπορώ να καταλάβω! Ένα στα δύο πιάτα σε αυτή την εκπομπή είναι ρύζι. Είτε μπασμάτι είτε γλασέ είτε για ριζότο. Σας είπε κάποιος ότι έχω διάρροια και χρειάζομαι ρύζι; Όχι, ήμαρτον πια! Λίγη φαντασία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής σεφ προτού να δοκιμάσει το πιάτο του διαγωνιζόμενου ζευγαριού.

«Στη συνέχεια, δε, ξέσπασε σε γέλια μαζί με το υπόλοιπο συνεργείο στο πλατό όταν κάρφωσε με το πιρούνι τον πύργο με το ρύζι και αυτός σηκώθηκε ολόκληρος. «Πολλές φορές τα λόγια είναι περιττά. Γι’ αυτό εδώ θέλεις ακτίνες λέιζερ για να κόψεις ή ένα κομπρεσέρ. Θα βάλω το κρουστικό και θα αρχίσω να το σπάω».

Δείτε το video






Related posts

Δύσκολες ώρες για τον Σχίζα:«Προσπάθησα να το κρύψω από την κόρη μου, δυστυχώς το έμαθε από το ίντερνετ»

«Καυτό καρφί» Γιώργου Τσατραφύλλια: «Εμμονικός ο υποτροπικός αεροχείμαρρος με νέα έξαρση…»

Ανατροπή για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Η εικόνα του δε μας αφήνει…»