«Γκόμενοι είμαστε;» – «Ποτέ δεν ξέρεις»: Όταν η Δανάη Μπάρκα είχε κάνει φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου

Στο επίκεντρο βρίσκονται τις τελευταίες ώρες η Κατερίνα Καινούργιου, η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, μετά τις φωτογραφίες και βίντεο με τα παθιασμένα φιλιά της Δανάης στον πρώην της Κατερίνας, γνωστό εφοπλιστή σε γκέι κλαμπ στο Γκάζι.

Οι δυο γυναίκες διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις, μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε στηρίξει πολλές φορές δημόσια τη Δανάη Μπάρκα, ενώ η ίδια ήταν η αφορμή για να γνωριστούν, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη.

Δανάη Μπάρκα: Η φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου

Ένα ακόμη βίντεο που αποδείκνυε τη στενή φιλία των δύο γυναικών, ήταν όταν η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Night Out και εκεί της ζητήθηκε να καλέσει την Κατερίνα Καινούργιου για φάρσα.

«Θέλω να καλέσεις στο τηλέφωνο την πολύ καλή σου φίλη και συνάδελφο, Κατερίνα Καινούργιου και θα της προτείνεις να τηλεφωνήσει στο κανάλι της (τον Alpha) και να τους ζητήσει να μετατεθεί η εκπομπή της δύο ώρες μετά από την ώρα που προβάλλεται τώρα. Για να μην είστε απέναντι», είχε πει τότε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Ποια ήταν η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου στο τηλεφώνημα;

«Τι λες; Χάζεψες; Χαζό είσαι παιδάκι μου; Εξαιρετικά τα πηγαίνεις. Τα έχουμε μωρή και πειράζει που είμαστε απέναντι; Γκόμενοι είμαστε; Τι είναι αυτά που λες;», ήταν η πρώτη της αντίδραση της παρουσιάστριας του Alpha.

«Ποτέ δεν ξέρεις σε αυτή τη ζωή τι θα γίνει, έτσι όπως πάμε και οι δύο. Δεν παίζει με τίποτα να τους το προτείνεις;» αποκρίθηκε η Δανάη Μπάρκα.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Night Out:

Related posts

Δύσκολη μέρα ξημέρωσε για τον Γιώργο Παπαδάκη: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα & όλοι βρίσκονται στο πλευρό του

Eurovision 2024: Έξαλλοι οι φαν με τη σκηνή του διαγωνισμού – Οι πρώτες εικόνες με σχήμα σταυρού

«Μου έμαθε να αφοδεύω και να ουρώ»: Η εξομολόγηση του Γιώργου Χρανιώτη για τον Θανάση Ευθυμιάδη