Γιώργος Καπουτζίδης: Τέλος από την παρουσίαση της Eurovision μετά από 10 χρόνια-Σε ποιον παραδίδει τη σκυτάλη

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής δεν μασάει τα λόγια του. Ουκ ολίγες φορές έχει μιλήσει ανοικτά για όλους και για όλα. Αυτή τη φορά, το όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη ακούστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επειδή ο αγαπημένος παρουσιαστής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα καταφέρει την επόμενη χρονιά να είναι στην παρουσίαση της Eurovision όπως κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία.

Γιώργος Καπουτζίδης: Παραδίδει τη σκυτάλη της παρουσίασης;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στον σχολιασμό και στην περιγραφή της Eurovision, ολοκληρώνει την παρουσία του στον μουσικό διαγωνισμό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η απόφαση του σεναριογράφου και ηθοποιού φαίνεται πως είναι δεδομένη, καθώς φέρεται να έχει ενημερώσει από τον περασμένο Ιούνιο την ΕΡΤ ότι δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει και την επόμενη Eurovision, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Γιώργος Καπουτζίδης: έπειτα από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Eurovision

Όπως αναφέρθηκε μέσα από το ρεπορτάζ, αντικαταστάτης του στην παρουσίαση και τον σχολιασμό της Eurovision, που φέτος θα διεξαχθεί σε πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, φημολογείται πως θα είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο δυναμικό της ΕΡΤ. Ωστόσο, σημειώνεται πως το όνομα του Σεργουλόπουλου δεν έχει ακόμη «κλειδώσει».

Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”