Γιώργος Καπουτζίδης: «Εγώ το πρωί δεν ξυπνάω και λέω “αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα”»

Στη δημοσιότητα κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής του Τάσου Τρύφωνος “Τετ α Τετ”, με καλεσμένο αυτή την φορά τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Στο απόσπασμα, ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός μιλά για τους γονείς του και το κόστος στην επαγγελματική του ζωή αφότου αποκάλυψε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Όσα ανέφερε

“Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση μου με τους γονείς μου ήταν πάντα καλή. Δηλαδή, λόγω της σεξουαλικότητάς μου δεν υπήρχαν ποτέ άσχημες αντιδράσεις. Ποτέ” δήλωσε αρχικά.

“Το κόστος φαντάζομαι έχει να κάνει με την εμπορικότητα που μπορεί να έχει το όνομά μου. γιατι Κάποιοι θα πουν ότι “εμένα λοιπόν αυτός ο άνθρωπος δεν μου αρέσει πια. Δεν θέλω να τον ξαναδώ”. Δεν πειράζει” πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ως δημιουργός στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η ομοφυλοφιλία στη μυθοπλασία.

“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πια σε όλες τις σειρές και σε όλες τις ταινίες, η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι φοβερά δραματικό. Εγώ δηλαδή το πρωί, δεν ξυπνάω και λέω “αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα”” τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

“Σαν Γιώργος είμαι πολύ εύκολος. Η δυσκολία μου είναι το “Καπουτζίδης”. Μπορεί να είναι λίγο ζόρικο και για τον άνθρωπο που είναι μαζί μου. Είμαι 100% ο εαυτός μου και δεν χαμπαριάζω κι εύκολα” κατέληξε γελώντας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή “Τετ α Τετ” θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 18:45 από τον Alpha Κύπρου.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

“Έφαγε” άκυρο ο Λιάγκας: Μαθεύτηκε η αιτία που ο Μικρούτσικος έφυγε άρον άρον από το «Πρωινό» πριν ξεκινήσει η συνέντευξη

Γιάννης Πουλόπουλος: «Η μητέρα μου είχε γνωρίσει κοπέλες που είχα, δεν της είπα ποτέ ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

«Κλαίω και είμαι σε σοκ»: Καταρρακωμένη η Κατερίνα Καινούργιου μετά από αυτά που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος