Γιώργος Γεροντιδάκης: «Δεν είναι ένα όνειρο, είναι μια ανάγκη μου. Θα ήταν ευχής έργον» – Καθηλώνει η εξομολόγησή του για την δημιουργία οικογένειας

Στην κάμερα του Alpha και τη Ναταλία Αργυράκη μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου 7/10 ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Σασμός αναφέρθηκε επίσης στην αισιοδοξία μέσα στη σχέση του Λευτέρη και της Θοδώρας.

Όσα αποκάλυψε

Στο θέατρο συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη στην παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου». Ο Γιώργος Γεροντιδάκης σχετικά: «Έχω την ευκαιρία να είμαι ήρεμος σε έναν χώρο, χάρη στην Κάτια Δανδουλάκη. Με τα χρήματα που έβγαλα ως παιδί μπόρεσα να σπουδάσω και να κάνω ότι έκανα. Χρωστάω στους γονείς μου ότι με στήριξαν.

Τότε είχα τη χαρά της δουλειάς και δεν με ενδιέφερε η χρηματική απολαβή. Περνάω μια πολύ ωραία πενταετία, αλλά δεν θα είχα φτάσει εδώ χωρίς τις δύσκολες στιγμές. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου παιδί θαύμα, δούλεψα πολύ.

Δεν αρκεί να είσαι καλός ηθοποιός, αλλά να δουλεύεις και να είσαι συνεργατικός. Δεν υπάρχουν λάθος επιλογές, αυτές μας έφεραν εδώ. Κάναμε τις Άγριες Μέλισσες με επιτυχία και τώρα τον Σασμό με μεγάλη επιτυχία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η δουλειά είναι αυτή. Είμαι έτοιμος και για τις δυσκολίες. Η δουλειά είναι μαραθώνιος και αυτό μου το έμαθε η Κάτια Δανδουλάκη», είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Στην προσωπική του ζωή είναι ζευγάρι με την Άσπα Κωνσταντοπούλου και στα πλάνα του είναι η δημιουργία οικογένειας: «Έχω την πολυτέλεια να είμαι ήρεμος στην προσωπική μου ζωή. Είναι όμορφο να έχεις έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που μπορείς να ακουμπάς. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι ένα όνειρο, είναι μια ανάγκη μου. Θα ήταν ευχής έργον», είπε στην «Καλύτερα δε γίνεται».

Δείτε το video






Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της