Γιάννης Βογιατζής: «Θα στενοχωρηθώ αν πεθάνω και βγάζουν τα τραγούδια μου με την φωνή άλλου»

Ο Γιάννης Βογιατζής, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών και ο θάνατός του βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Ο Γιάννης Βογιατζής σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις είχε αποκαλύψει πως δύο φορές βρέθηκε στα κρατητήρια, επειδή δεν είχε λεφτά να πληρώσει.

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει τον λόγο που δεν του αρέσει να περιλαμβάνονται τα τραγούδια καλλιτεχνών που έχουν φύγει από τη ζωή σε δισκογραφικές δουλειές συναδέλφων τους.

Τι είχε αναφέρει

Ο Γιάννης Βογιατζής είχε δώσει μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις στο MEGA και τον Θανάση Πάτρα.

Σε αυτή τη συνέντευξη είχε πει, μεταξύ άλλων: «Τραγουδάω από τότε που γεννήθηκα. Ετοιμαζόμουν να μπω στη σχολή Ευελπίδων, αλλά με πρόλαβε το τραγούδι. Σταμάτησα να τραγουδάω, γιατί θεωρώ υπερβολή όταν περνάνε τα χρόνια να θες να κάνεις το τζόβενο, να βάφεις τα μαλλιά σου μαύρα για να φαίνεσαι νεότερος» και είχε προσθέσει: «Έχω υπάρξει υποστηρικτικός με τα νέα παιδιά. Ο Γερολυμάτος ήταν ένα παιδί που είδα και είπα ωραίος τραγουδιστής και διατηρείται και μέχρι σήμερα. Ο Τόλης Βοσκόπουλος τότε γέμιζε στάδια».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιάννης Βογιατζής ανέφερε: «Θα στενοχωρηθώ αν πεθάνω και βγάζουν τα τραγούδια μου με την φωνή άλλου. Τα τραγούδια ανήκουν σε όλο τον κόσμο αλλά όχι σε όλους τους τραγουδιστές. Δεν δέχομαι να τραγουδάνε τα τραγούδια του πεθαμένου».

Ο Γιάννης Βογιατζής είχε πει ακόμη: «Δυο φορές έχω μπει φυλακή, γιατί δεν είχα να πληρώσω και με συνέλαβαν μια μέρα πριν την πρεμιέρα μου. Μόλις με είδαν οι υπάλληλοι στην φυλακή, μου είπαν: “κύριε Βογιατζή εσείς τι κάνετε εδώ”; Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν αντράκι και τότε πήρε τηλέφωνο και είπε βγάλτε τον Βογιατζή από την φυλακή. Όταν βγήκα από την φυλακή και γύρισα σπίτι μου έκλαψα. Το κράτος μου χρωστάει δεν του χρωστάω εγώ».

Δείτε το video

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της