Γιάννης Μπέζος: «Εδώ και χρόνια η τηλεόραση είναι ένα τσίπουρο, τάβλι και χωριό, κάτι δεν πάει καλά»

Ο Γιάννης Μπέζος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την τηλεόραση αλλά και για το προφίλ του αυστηρού και του απόμακρου που διατηρεί.

Όσα ανέφερε

«Η ελληνική τηλεόραση είναι πολύ συντηρητική. Θα έχετε διαπιστώσει ότι εδώ και κάποια χρόνια είναι ένα τάβλι, ένα τσίπουρο και ένα χωριό. Αν αυτή είναι η Ελλάδα το 2024, κάτι δεν πάει καλά. Δεν χαρακτηρίζω τις σειρές αν είναι καλές ή κακές. Η θεματολογία είναι αυτή. Η πόλη, οι αστοί είναι άνθρωποι της κίνησης και η ύπαιθρος πάντα λίγο της ακινησίας. Όταν επανερχόμαστε εκεί, σημαίνει ότι δεν θέλουμε να κουνηθούμε πολύ.

Οι τηλεθεατές ζεσταίνονται με αυτό και τους αρέσει. Σαν σόμπα το βλέπουν. Την πρώτη ευθύνη την έχουν αυτοί που εμφανίζονται. Τέρμα. Οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες και οι συγγραφείς, ούτε καν οι σταθμοί. Σας το λέω εγώ που η ψυχή μου ξέρει τι έχω τραβήξει αυτά τα χρόνια για να πείσω τους ανθρώπους και με προσπάθεια και πείσμα. Την πρώτη ευθύνη έχουν οι δημιουργοί Αν θες να πεις κάτι ουσιαστικό, πρέπει να το προσπαθήσεις γιατί κανείς δεν θα σου το χαρίσει».

Όσο για το αν είναι αυστηρός και απρόσιτος όπως ακούγεται απάντησε: «Θέλω να παραμείνω και αυστηρός και απρόσιτος. Αυτά τα βάζουν κάποιοι που τους αρέσουν, είναι έτοιμοι να υπογραμμίσουν. Έχουμε όλοι γνώμη, χωρίς να έχουμε γνώση. Πανεύκολα βάζουμε ταμπέλες, είμαστε έτοιμοι να χαρακτηρίσουμε. Είναι κι αυτό μες στο παιχνίδι. Γνωριζόμαστε πολύ καλά».

Δείτε το video






Related posts

Δύσκολες ώρες για τον Σχίζα:«Προσπάθησα να το κρύψω από την κόρη μου, δυστυχώς το έμαθε από το ίντερνετ»

«Καυτό καρφί» Γιώργου Τσατραφύλλια: «Εμμονικός ο υποτροπικός αεροχείμαρρος με νέα έξαρση…»

Ανατροπή για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Η εικόνα του δε μας αφήνει…»