Γιάννης Λιαγκoύρης: Στο Voice ο νικητής του «Μπράβο παιδιά» της Κορομηλά – Η αδυναμία στο λαικό

Ο Γιάννης Λιαγκούρης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και θυμήθηκε στιγμές από τη συμμετοχή του στο σόου που έκανε τότε, η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Ο νικητής του «Μπράβο παιδιά», με τη Ρούλα Κορομηλά έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε πως συνεχίζει να ασχολείται με το τραγούδι.

Γιάννης Λιαγκούρης: Όσα αποκάλυψε

Όπως είπε αρχικά: «Όταν ήμουν 12 χρόνων, η μητέρα μου με δήλωσε στο “Μπράβο παιδιά” με τη Ρούλα Κορομηλά. Από κοντά ήταν πανέμορφη και μας βοηθούσε σε ό,τι της λέγαμε. Ντρεπόμουν πολύ, γιατί ήμουν 11 χρόνων και δεν είχα ξαναβγεί σε κοινό. Μόλις φτάσαμε στο πλατό, είχα τρομερό άγχος και έτρεμα. Όλα τα παιδιά έκαναν από 2-3 φορές πρόβα πριν βγουν στη σκηνή, ενώ εγώ έκανα μόνο μια».

Όσο για τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι είναι ο μεγάλος νικητής, ανέφερε: «Το έπαθλο της νίκης μου ήταν ένα ταξίδι στην Disneyland στο Παρίσι. Μέχρι να ανακοινωθεί το έπαθλο, περνούσαν στην οθόνη τα ονόματα των χορηγών και φώναξα στην μητέρα μου: “Όλα αυτά έχω κερδίσει;”. Την επόμενη μέρα στο σχολείο με σήκωσε ο διευθυντής και μου είπε συγχαρητήρια μπροστά σε όλα τα παιδιά».

Όπως είπε στη συνέχεια, το «μικρόβιο» του τραγουδιστή είχε μπει μέσα του από πολύ νεαρή ηλικία. «Από όταν ήμουν μικρός, έλεγα ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής. Τραγουδούσα όλη μέρα στο σπίτι. Μετά τη συμμετοχή μου στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, είπα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι», εξήγησε.

«Καιρό σκεφτόμουν να δηλώσω συμμετοχή σε διαγωνισμό τραγουδιού και φέτος πήγα στο “Voice”. Μετά τη συμμετοχή μου στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, με σταματούσαν όλοι στον δρόμο. Πρόσφατα με σταμάτησαν και μου είπαν ότι μοιάζω με κάποιον που είναι στο “Voice”», συμπλήρωσε κλείνοντας, ενώ δήλωσε πως το ρεπερτόριό του είναι λαϊκό.

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών