«Για αυτό δεν ξαναπαντρεύτηκα…»: Σπάνια εξομολόγηση της Τέτης Σχοινάκη για το γάμο της στα 19

Στα 68 της χρόνια άφησε την τελευταία της πνοή η Τέτη Σχοινάκη.

Όπως ανέφερε η Άννα Φόνσου στο Πρωινό εδώ και ενάμιση χρόνο πάλευε με τον καρκίνο και τελικά παρά τον αγώνα της δεν κατάφερε να βγει κερδισμένη.

Όσα είχε αναφέρει

«Και ζω ακόμη. Σας την έφερα τώρα. Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Μεγαλώνοντας, κερδίζεις άλλα πράγματα. Δεν μπορείς στα 50 και στα 60 να έχεις το κορμί που είχες στα 25, αναμφίβολα. Αυτό που θαυμάζω στους ανθρώπους είναι η γοητεία που μπορεί να εκπέμπει ο καθένας. Αυτό δεν αλλάζει με τα χρόνια. Έχω γνωρίσει άτομα που έχουν φτάσει στα 80 και είναι το ίδιο γοητευτικά, με άλλα, βέβαια, μέτρα και σταθμά. Ίσως είναι το μόνο αγέραστο πράγμα στον άνθρωπο, γιατί πηγάζει από μέσα του», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Σπάνια η Τέτη Σχοινάκη έδινε συνεντεύξεις παρά την «πλούσια» καριέρα της. Σε μια από αυτές είχε αναφερθεί στο γάμο που έκανε σε ηλικία 19 ετών και είχε εξομολογηθεί τον λόγο που πήρε την απόφαση –μετά το χωρισμό της- να μην ξαναπαντρευτεί.

«Ήμουν 19 και χώρισα στα 20. Όπως το ακούει κανείς θα νομίζει ότι παντρεύτηκα έναν αγριάνθρωπο. Αλλά ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος και καθόλου καταπιεστικός. Αλλά δεν μου πήγαινε αυτό το στυλ ζωής. Θυμάμαι ότι κατέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας και λέω ‘τι έκανα τώρα;’. Γι’ αυτό και δεν ξαναπαντρεύτηκα γιατί δεν μου έλειψαν οι προτάσεις. Δόξα τον Θεό. Όταν δεν σου πάει το σχήμα του γάμου είναι δύσκολο να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο. Με ρωτάνε και τώρα ‘μήπως μετάνιωσες που δεν έκανες παιδιά;’. Και λέω όχι γιατί δεν χτύπησε το βιολογικό μου ρολόι. Τουλάχιστον δεν το άκουσα. Ήθελα πάντα τον χώρο μου και τον χρόνο μου. Θέλω να ζω μόνη μου. Δεν είμαι ο άνθρωπος που μου αρέσει η συμβίωση», είχε πει.

Related posts

«Είμαι γεμάτη θλίψη»: Συγκινεί η Μαριλού Κατσαφάδου για τον χαμό του Πάνου Νάτση

Ψυχοκόρες: «Έχω πεθάνει στο κλάμα» – Σπαραγμός στο X/Twitter με το τέλος των τεσσάρων αδερφών

Βρέθηκε ο Γύπας του καλοκαιριού και “δάσκαλος” του Σπαλιάρα: «Μόνα τους θα με προσεγγίσουν κορίτσια, δεν είμαι τυχαίος»