«Γι’ αυτό αποφάσισα να καθυστερήσω την επέμβαση αυτή» – Η συγκινητική εξομολόγηση του Αλέξη Κούγια για τον καρκίνο

Σε μία βαθιά εξομολόγηση, σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας το πρωί της Τρίτης 24/10 στην εκπομπή Το Πρωινό στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στο Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε μεταξύ άλλων για τον επιθετικό καρκίνο από τον οποίο διαγνώσθηκε μετά από εξετάσεις που έκανε.

Η εξομολόγηση του Αλέξη Κούγια για τον καρκίνο

«Του Αγίου Νεκταρίου αποφάσισα να νηστέψω 40 μέρες. 3 μήνες πριν είχα κάνει εξετάσεις και όλα ήταν καθαρά. Μέσα σε 3 μήνες αναπτύχθηκε ένας επιθετικός καρκίνος, που βρέθηκε από τις γενικές εξετάσεις που έκανα μετά τη νηστεία. Αυτό αποκαλύφθηκε Γενάρη. Επειδή είχα πολλές σημαντικές δίκες σε εξέλιξη. Αν έλεγα στα δικαστήρια ότι έχω καρκίνο και πάω να εγχειριστώ, θα έπρεπε τα δικαστήρια αυτά να ξεκινήσουν από την αρχή, θα αποφυλακίζονταν όλοι οι κατηγορούμενοι και καταλαβαίνεις τι σάλος θα υπήρχε. Γι’ αυτό αποφάσισα να καθυστερήσω την επέμβαση αυτή, να την κάνω τον Ιούλιο.

Αργότερα απεδείχθη ότι αυτό ήταν λάθος. Υπήρξε μια υποτροπή, η οποία όμως ήταν αντιμετωπίσιμη. Βρέθηκε στην εξέταση ότι είχα ένα μικρό καρκίνο κοντά στους λεμφαδένες. Αφαίρεσαν τον όγκο και προληπτικά τους μισούς λεμφαδένες», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Κούγιας για το πρόβλημα υγείας του, συμπληρώνοντας πως ακολουθεί θεραπεία παίρνοντας 2 χάπια την ημέρα.

Δείτε το video


Related posts

«Είπα στον Άδωνι πως εάν δεν φύγουμε…»: H μόνη απαγόρευση της Ευγενία Μανωλίδου στον σύζυγο της & η μετακόμιση στο εξωτερικό

«Πήγα στη γιαγιά της έτσι»: Η ιδιαίτερη πρόταση γάμου του Θάνου Κιούση στην 27χρονη Ιωάννα & η επιβίωση με τα δυο παιδιά του

Ξεσπά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: “Αμφιβάλλει ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού. Απειλεί να αποκαλύψει πράγματα για μένα”