«Γι’ αυτό αποφάσισα να καθυστερήσω την επέμβαση αυτή» – Η συγκινητική εξομολόγηση του Αλέξη Κούγια για τον καρκίνο

Σε μία βαθιά εξομολόγηση, σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας το πρωί της Τρίτης 24/10 στην εκπομπή Το Πρωινό στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στο Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε μεταξύ άλλων για τον επιθετικό καρκίνο από τον οποίο διαγνώσθηκε μετά από εξετάσεις που έκανε.

Η εξομολόγηση του Αλέξη Κούγια για τον καρκίνο

«Του Αγίου Νεκταρίου αποφάσισα να νηστέψω 40 μέρες. 3 μήνες πριν είχα κάνει εξετάσεις και όλα ήταν καθαρά. Μέσα σε 3 μήνες αναπτύχθηκε ένας επιθετικός καρκίνος, που βρέθηκε από τις γενικές εξετάσεις που έκανα μετά τη νηστεία. Αυτό αποκαλύφθηκε Γενάρη. Επειδή είχα πολλές σημαντικές δίκες σε εξέλιξη. Αν έλεγα στα δικαστήρια ότι έχω καρκίνο και πάω να εγχειριστώ, θα έπρεπε τα δικαστήρια αυτά να ξεκινήσουν από την αρχή, θα αποφυλακίζονταν όλοι οι κατηγορούμενοι και καταλαβαίνεις τι σάλος θα υπήρχε. Γι’ αυτό αποφάσισα να καθυστερήσω την επέμβαση αυτή, να την κάνω τον Ιούλιο.

Αργότερα απεδείχθη ότι αυτό ήταν λάθος. Υπήρξε μια υποτροπή, η οποία όμως ήταν αντιμετωπίσιμη. Βρέθηκε στην εξέταση ότι είχα ένα μικρό καρκίνο κοντά στους λεμφαδένες. Αφαίρεσαν τον όγκο και προληπτικά τους μισούς λεμφαδένες», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Κούγιας για το πρόβλημα υγείας του, συμπληρώνοντας πως ακολουθεί θεραπεία παίρνοντας 2 χάπια την ημέρα.

Δείτε το video






Related posts

Εξομολόγηση ψυχής από το Νίκο Γαλανό: «Για κάποια χρόνια ο τζόγος ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου» (video)

Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι»

«Εγώ γκαντέμης;»: Viral έγινε ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok & οι απανωτές αντιδράσεις