«Γέννησα το μωρό μου 8 μηνών αλλά δεν τα κατάφερε! Μου έλεγαν να σου ζήσει»: Σπαράζει καρδιές η κόρη της Ελπίδας

Η Ήρα Κατσαντώνη πήρε τον Μάιο την απόφαση να μοιραστεί τη δική της ιστορία για το μωρό που έχασε. Η κόρη της Ελπίδας, είχε δημοσιεύσει στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία μέσα από μαιευτήριο και στη λεζάντα αποκάλυψε όσα της συνέβησαν.

Συγκλονίζει η Ηρώ Κατσαντώνη

Μερικούς μήνες αργότερα, το πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και περιέγραψε τη δύσκολη περίοδο που διήνυσε.

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Ήμουν έγκυος, γέννησα το μωρό μου 8 μηνών αλλά δεν τα κατάφερε» είπε αρχικά.

Στην πορεία, η ίδια επισήμανε πως: «Όταν έχασα το παιδί μου 8 μηνών νόμιζα ότι δεν το είχε πάθει καμιά άλλη γυναίκα, ότι ήμουν η μοναδική στον κόσμο. Όταν το μοιράστηκα στα social media πήρα πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψω, να πενθήσω. Το πένθος είναι ένας κύκλος που χρειάζεται να γίνει».

«Ο άντρας μου με στήριξε πολύ, είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άντρα. Και η μαμά μου φυσικά (με στήριξε). Μετά από αρκετούς μήνες που έχουν περάσει μπορώ να πω ότι είμαι καλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον χαμό του μωρού μου. Είμαι καλά, όμως. Μερικές φορές θεωρούμε δεδομένα τα πράγματα που έχουμε και δεν είναι αλήθεια αυτό. Εκεί που νομίζεις ότι έχεις παιδί, ξαφνικά δεν έχεις. Όταν γέννησα, μου έλεγαν να σου ζήσει. Έλεγα τι θα πω; Είπα ας το μοιραστώ με τον κόσμο. Πήρα τεράστια βοήθεια από τα κορίτσια που μου έστελναν μηνύματα στα social media, όταν μοιράστηκα τι συνέβη με το μωρό μου».

«Έκανα καισαρική για να γεννήσω, μου πήρε 2-3 βδομάδες να συνέλθω. Υπάρχει πάντα φως στο τούνελ. Αλήθεια το λέω, πραγματικά. Πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να πενθήσουμε και μετά να προχωρήσουμε παρακάτω. Γιατί είμαστε ζωντανοί, έχουμε την υγεία μας και η ζωή προχωράει» είπε τέλος, η Ήρα Κατσαντώνη.

Δείτε το video


Related posts

Η Κατερίνα Ζαρίφη καθηλώνει: «Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί, να γίνω μαμά αγκαλιάς και όχι κοιλιάς»

Κατερίνα Στικούδη: «Κρίνουν γιατί έχω παντρευτεί αυτόν. Δεν δέχομαι από κανένα να μειώνει τον σύζυγό μου»

Ένα τσιγάρο για να πάρει μια ανάσα από τον μαραθώνιο: Ο 50χρονος που κάνει τον γύρο του διαδικτύου