Φωτεινή Κομπορόζου: Η 17χρονη παπαδοκόρη προβλημάτισε τους coaches-Κατάφερε να γυρίσει τις καρέκλες των κριτών;

Φωτεινή Κομπορόζου: Η 17χρονη εντυπωσίασε το κοινό που παρακολουθεί μανιωδώς το The Voice και τις οντισιόν. Η Φωτεινή Κομπορόζου είναι μόλις 17 ετών, κόρη παπά και τραγούδησε στον διαγωνισμό με την ελπίδα να γυρίσουν οι καρέκλες των coaches για τη φωνή της.

Φωτεινή Κομπορόζου: Η 17χρονη κόρη ιερέα που δοκίμασε την τύχη της στο Voice

Στο αποψινό επεισόδιο του The Voice στη σκηνή του σόου ανέβηκε η 17χρονη Φωτεινή Κομπορόζου που θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι από τους τέσσερις coaches. Η νεαρή διαγωνιζόμενη ήρθε με φόρα από τον Ωρωπό, επηρεασμένη από τον ιερέα πατέρα της με την υπέροχη φωνή, προκειμένου να κερδίσει μια θέση στην επόμενη φάση του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ. Κάτι που για να συμβεί θα έπρεπε να γυρίσει τουλάχιστον μία καρέκλα και να ανάψει το «σε θέλω» από τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Στη σκηνή του The Voice, η Φωτεινή Κομπορόζου επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Τετάρτη βράδυ» και με την γλυκιά της χροιά φάνηκε να προβληματίζει ιδιαίτερα τους τέσσερις coaches οι οποίοι προσπαθούσαν να αποφασίσουν αν θα πατήσουν το κόκκινο κουμπί. Κάτι που όμως δεν συνέβη ποτέ αλλά η Έλενα Παπαρίζου ζήτησε να ξανάρθει στο μέλλον στο μουσικό τάλεντ σόου! Έτσι, τουλάχιστον για φέτος, η 17χρονη παπαδοκόρη δεν συνεχίζει τη διαδρομή στο The Voice…

Related posts

Τέλος η Δανάη Μπάρκα από την πρωινή ζώνη του Mega, μετά από τέσσερα χρόνια παίρνει την θέση της η Φαίη Σκορδά;

«Συγκοπή» ο Γιώργος Λιάγκας: Σε δυσμενή θέση ο παρουσιαστής, του ανακοίνωσαν την ωμή αλήθεια

Το τσιφτετέλι των 5 εκατ. προβολών: Κατακτά το Youtube και «κολάζει» άπαντες