Φινάλε για την εκπομπή «Δύο στη 1»: Συγκινημένοι η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου

Η εκπομπή της ΕΡΤ1, Δύο στη 1, έριξε σήμερα αυλαία και η Ζωή Κρονάκη με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο

«Για μένα ήταν μια χρονιά σταθμός. Όλα αυτά τα χρόνια πάλεψα πολύ, με αξιοπρέπεια, με όπλο τη δουλειά, άφησα κι εγώ κομμάτια πίσω όταν έγινα μαμά…

Πέρασαν τα χρόνια, δεν ήξερα αν θα μου δοθεί η ευκαιρία μέσα σε αυτό το χώρο και ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση της ΕΡΤ που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και με τις “Μαμά-δες” με το ζωντανό τώρα με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και όλη την ομάδα.

Θέλω να πω στις γυναίκες που είναι μαμάδες και στις γυναίκες που τα έχουν παρατήσει, να πιστεύουν στα όνειρά τους, δεν είναι ποτέ αργά. Όλα μπορούμε να τα πετύχουμε σε αυτή τη ζωή», είπε αρχικά η Ζωή Κρονάκη.

Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου είπε με τη σειρά του: «Εγώ πίστευα ότι αυτό το “σπορ” είχε τελειώσει για μένα. Δεν το κυνήγησα ποτέ, δεν θεωρούσα ότι η τηλεόραση είναι το μέσο μου. Με συγκίνησε αυτό που είπες, σε έχω ζήσει πια και σε έχω μάθει. Το μεγαλύτερο μάθημα από αυτή την ιστορία είναι ότι μετρηθήκαμε, αντέξαμε…».

Κλείνοντας, η Ζωή Κρονάκη είπε συγκινημένη: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που ήσασταν μαζί μας όλο αυτό το διάστημα. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, θέλουμε να περνάει η αλήθεια μας, να είμαστε μια παρέα. Καλό καλοκαίρι, να είστε καλά και ραντεβού τον Σεπτέμβριο».

Δείτε το video


Related posts

«Γκρέμισε» τις ελπίδες ο Τάσος Αρνιακός: «Κακό συναπάντημα και Πάσχα με…»

Έπος στην Καλαμάτα: Νεαρός βγήκε στους δρόμους με κελεμπία λόγω της αφρικανικής σκόνης

«Σέβομαι την Επιστήμη μου»: Έξαλλος στον αέρα ο Καλλιάνος με τους μετεωρολόγους που λένε βροχές το Πάσχα