Φινάλε για τη Βάσω Λασκαράκη στον ΣΚΑΪ: Το επόμενο «βήμα» της ηθοποιού – Η αλήθεια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Βάσω Λασκαράκη έχει αγαπηθεί εδώ και πολλά χρόνια ως μια ηθοποιός, με αρκετά πια «χιλιόμετρα» και αρκετές τηλεοπτικές επιτυχίες. Φέτος, όμως, δοκίμασε ένα νέο «βήμα» στην καριέρα της, αποφασίζοντας να πάρει στα χέρια της το ρόλο της παρουσιάστριας στο πρότζεκτ του «Break» στον ΣΚΑΪ.

Η ψυχαγωγική εκπομπή της γνωστής καλλιτέχνιδας ανέδειξε μία ακόμη πτυχή της, που πολλοί συζητούσαν για χρόνια. Και στο παρελθόν, άλλωστε, είχε ακουστεί η περίπτωση να αναλάβει παρουσιάστρια σε κάποια εκπομπή, όμως φέτος ήταν, που αυτό έλαβε «σάρκα και οστά».

Το τηλεοπτικό μέλλον της Βάσως Λασκαράκη

Η Λασκαράκη αποτέλεσε μια αρκετά καλή οικοδέσποινα και έδειξε να έχει αρετές στην παρουσίαση, όμως ο κύκλος αυτός μοιάζει, για την ώρα, να κλείνει σύντομα. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός τελειώνει τις εκπομπές της την Κυριακή 3 Μαρτίου και, πλέον, μένει να αποφασίσει το τι θα κάνει στη συνέχεια της καριέρας της.

Όπως αναφέρεται, προτεραιότητά της είναι η μυθοπλασία και είναι πολύ πιθανό την επόμενη σεζόν να τη δούμε σε ένα τέτοιο πρότζεκτ. Κάπως έτσι, θα αφήσει κατά μέρος το ρόλο της παρουσιάστριας για την ώρα, χωρίς να αποκλείεται να τη δούμε σε έναν τέτοιο ρόλο και στο μέλλον.






Related posts

«Ποταμός» η Έλενα Τσαβαλιά για τον Σεφερλή: «Ο Μάρκος δε με ήθελε και τον τιμώρησα με…»

Βαρύ πένθος για την Δανάη Μπάρκα: Το σπαρακτικό αντίο & η στήριξη στην οικογένεια της

«Μαύρισε ο ουρανός» για τον Νίκο Χατζηνικολάου – Η ανακοίνωση που τον λύγισε