Εξομολόγηση Τουτουντζή: Η Γεννηματά ήταν ο πιο γλυκός και αληθινός άνθρωπος, ο φύλακας άγγελός μου

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα, ήταν ο Παντελής Τουτουντζής οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική σχέση που είχε με την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά.

Η άγνωστη σχέση που είχαν

Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα ότι είμαι γκέι, οι γονείς μου πήγαν σε ειδικό για να τους συμβουλεύσει και ο πατέρας μου ρώτησε: μπορώ να κάνω κάτι;»

Με αφορμή τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Δημήτρη Μάντζο που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε για τη γνωριμία του με τη Φώφη Γεννηματά.

Όπως αποκάλυψε, ήταν ο «φύλακας άγγελός» του, ενώ έκανε λόγο για τον «πιο γλυκό και αληθινό άνθρωπο» που έχει συνεργαστεί.

Θυμάμαι που μου έλεγες πόσο ευγενική και κυρία ήταν του είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Παντελή Τουτουντζή να λέει:

«Όχι απλά την έβαφα, αλλά για μένα είναι ο φύλακας άγγελος μου για ένα προσωπικό μου θέμα. Ασχολήθηκε με κάτι πολύ ουσιαστικό και μας έδειξε και τη διαδρομή να το κάνουμε πράξη. Ο πιο γλυκός και αληθινός άνθρωπος που έχω συνεργαστεί. Στην πρώτη πεντάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Παντελής Τουτουντζής για τη Φώφη Γεννηματά.

«Έχω συνεργαστεί και με την Λούκα Κατσέλη, άλλη ιέρεια» πρόσθεσε.

Δείτε το video






Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της