Εξομολόγηση από Πάνο Μουζουράκη: «Τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια, αν την είχα συναντήσει 10 χρόνια πριν…» (video)

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το 2023 η Κατερίνα Καινούργιου και ο Πάνος Μουζουράκης συναντήθηκαν τηλεοπτικά στη «Super Κατερίνα». Η παρουσιάστρια και ο τραγουδοποιός έχουν κάτι κοινό να τους ενώνει, την αγάπη τους για τη Μαριλού Κόζαρη. Η Μαριλού Κόζαρη είναι μια από τις καλύτερες φίλες της Κατερίνας Καινούργιου με την οποία ο Πάνος Μουζουράκης έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Ο τραγουδοποιός με την αγαπημένη του ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου του 2023 στην Αίγινα και λίγους μήνες αργότερα απέκτησαν την κόρη τους. Ο Πάνος Μουζουράκης άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά του και εξομολογήθηκε πως η σύντροφός του ήρθε στη ζωή του την κατάλληλη στιγμή και πως αυτή η χρονιά του έφερε ό,τι ακριβώς είχε ανάγκη.

«Ο Αϊ Βασίλης το 2023 μου έφερε ό,τι ακριβώς είχα ανάγκη, ό,τι ζητούσα. Με τον πιο όμορφο, τον πιο τρυφερό τρόπο και δεν το περίμενα κιόλας. Επειδή πιστεύω όχι μόνο στον Θεό, πιστεύω και στον Αϊ Βασίλη. Πιστεύω σε αυτό το “ζήτα και θα σου δοθεί”. Μου ήρθε πολύ αργότερα από ό,τι το ζήτησα, γιατί έπρεπε να προετοιμαστώ και να είμαι αρκετά έτοιμος για αυτή την επόμενη φάση. Έχουν γίνει πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή μου. Έχουν και πλάκα γιατί ξεκίνησαν ακριβώς πριν από έναν χρόνο, αυτή την περίοδο. Αν είχα συναντήσει αυτό το άτομο, αυτή την υπέροχη φίλη σου 10 χρόνια πριν, δεν ξέρω αν θα ήμουν αρκετά ώριμος να δω και να καταλάβω το φως και όλο αυτό που με έκανε να αισθανθώ πλήρης και ευτυχισμένος και έτοιμος για αυτή τη μετάβαση. Στη δική μου περίπτωση πέτυχα λαχείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Το βίντεο πριν από τον γάμο

Ο ίδιος λίγο πριν από τον γάμο του είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο οποίο έκανε απαγγελία της επιθυμίας του να μην υπάρχουν ΜΜΕ στον γάμο του.

«Μέσα σε όλα αυτά που γίνονται στον κόσμο, αισθάνομαι ότι το να γίνεσαι μέρος του gossip τουλάχιστον να έχω θέσει εγώ την άποψή μου για το πώς αισθάνομαι για αυτό. Χωρίς να υπάρχει κάποια εμπάθεια απέναντι στον κλάδο των δημοσιογράφων. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα. Και οι άνθρωποι που ήταν στον γάμο όλοι είχαν κινητά, δεν βγάλαμε κάποια ανακοίνωση “μην ανεβάσετε”. Επειδή για πολύ καιρό απέφευγα μην βγάλουν την προσωπική μου ζωή. Το θέμα μου ήταν ότι όταν η προσωπική σου ζωή αρχίζει να αφορά περισσότερο από το καλλιτεχνικό σου έργο, είναι σαν να χάνεις λίγο την μπάλα», εξήγησε για αυτή του την κίνηση ο τραγουδοποιός στη «Super Κατερίνα».

Η νέα οικογένεια

Επιπλέον, ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε και για στους γονείς της Μαριλούς Κόζαρη επισημαίνοντας πόσο υπέροχοι άνθρωποι είναι, αλλά και για το γεγονός ότι σε παλαιότερες δηλώσεις του δήλωνε ότι δεν ήθελε παιδιά. «Το παιδί σε παλαιότερες συνεντεύξεις μου το θεωρούσα επικίνδυνο. Το να κάνεις παιδί είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα πάρτι που δεν είσαι κι εσύ σίγουρος αν περνάς καλά και σαν να παίρνεις έναν άγνωστο αριθμό τηλέφωνο και να καλείς αυτόν να περάσετε μαζί το υπόλοιπο πάρτι. Όταν όμως συζητήθηκε με τη Μαριλού το θέμα, το οποίο προέκυψε και πάρα πολύ σύντομα στη σχέση, ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού και ξαφνικά έβγαζε νόημα. Θεωρώ πολύ θαρραλέους τους ανθρώπους που λένε, εμείς δεν χρειαζόμαστε βοήθεια. Ο θεσμός της οικογένειας, κάνει τρομερά καλό να μην πέσει το βάρος μιας νέας ψυχής που θέλει φροντίδα και αγάπη πάνω σε έναν ή δύο ανθρώπους. Μπορεί να είναι δικιά μου άποψη γιατί είμαι αδύναμος και ευθυνόφοβος να το αναλάβω μόνος», ανέφερε.

Οι πρώτοι μήνες με το μωρό και ο έρωτας του για τη Μαριλού Κόζαρη

«Οι ώρες που τη βλέπω είναι ουσιαστικές, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές. Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση. Η Μαριλού είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα άφηνα να μεγαλώσει το παιδί μου, αν πάθαινα κάτι. Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση. Όντας μέσα στον τοκετό την ώρα που συνέβη, ο σεβασμός μου για τις γυναίκες έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα, αλλά τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια. Υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα», είπε συγκινώντας την Κατερίνα Καινούργιου.

Related posts

Δύσκολη μέρα ξημέρωσε για τον Γιώργο Παπαδάκη: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα & όλοι βρίσκονται στο πλευρό του

Eurovision 2024: Έξαλλοι οι φαν με τη σκηνή του διαγωνισμού – Οι πρώτες εικόνες με σχήμα σταυρού

«Μου έμαθε να αφοδεύω και να ουρώ»: Η εξομολόγηση του Γιώργου Χρανιώτη για τον Θανάση Ευθυμιάδη