Εξομολογείται η Βίκυ Κάβουρα: «Γεννήθηκα για να γίνω μαμά, όταν βρήκα και τον σύντροφο δεν με ενδιέφερε το πότε θα γίνω»

Στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της μπαίνει σε λίγες μέρες η Βίκυ Κάβουρα και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Τζαβέλλα.

Όσα ανέφερε

Η ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 30/3 στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε κατά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο του γάμου με τον σύντροφό της.

«Είμαι 7μιση μηνών, μπαίνω στον 8ο. Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Το πέρασα λίγο βαριά, είχα υπερέμεση, δεν σταματάει ποτέ η πρωινή ναυτία. Μου μύριζαν τα πάντα, μου μύριζε το αυτοκίνητό μου, μου έφερναν όλα εμετό. Δεν ευχαριστιόμουν τίποτα και δεν έχει ακόμα κοιλίτσα για να νιώσεις ότι είσαι έγκυος, νιώθεις περισσότερο ότι είσαι άρρωστη. Μετά άρχισα να φουσκώνω, να φεύγουν τα συμπτώματα», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

«Γεννήθηκα για να γίνω μαμά, το έλεγα από μικρό παιδί. Όταν βρήκα και τον σύντροφο δεν με ενδιέφερε το πότε θα γίνω», σχολίασε η ηθοποιός.

«Είναι ωραίο πράγμα να είσαι μόνος σου , γιατί έτσι είναι και επιλογή ο σύντροφος. Δεν υπάρχουν λόγια, όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου, τον κοιτάς, δεν ξέρεις το γιατί και λες αυτός είναι. Ήξερα από την αρχή ότι αυτός είναι. Δεν ξέρω εκείνος, την έχω κι εγώ αυτήν την απορία», αποκάλυψε η Βίκυ Κάβουρα.

Δείτε το video


Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για το Nemo: Έχασε τελικά το τρόπαιο της Eurovision, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

Ενοχλημένη για τον Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ρώτα τον εσύ αγάπη μου…»

Παραδέχεται το λάθος της η Ελεονώρα Μελέτη: «Προσπάθησα να κρατήσω ισορροπίες σε μια εκπομπή»