Εξομολογεί ο Άγγελος Πυριόχος: «Ήμουν στην πρεμιέρα και είχα την εντύπωση ότι ήμουν στην κηδεία του πατέρα μου

Έκπληξη έκανε ο Άγγελος Πυριόχος στη Φαίη Σκορδά όταν εισέβαλε στο πλατό του Fay’s Time, με την παρουσιάστρια να μένει άναυδη.

Ωστόσο, η έκπληξη ήταν πολύ γλυκιά μιας και οι δυο τους έχουν μια άκρως φιλική σχέση, με τον Άγγελο Πυριόχο να προχωρά σε μια εξομολόγηση καρδιάς.

Όσα ανέφερε

Με αφορμή και τον χαμό του πατέρα της Φαίης Σκορδά, μίλησε για την απώλεια του δικού του πατέρα και πως το βίωσε ο ίδιος.

«Πρόσφατα το έχω ζήσει και με τον δικό μου τον πατέρα. Ο πόνος είναι κάτι που μένει, γλυκαίνει σιγά σιγά από την πορεία των χρόνων. Αλλάζει μορφή ο πόνος.

Θα το συνειδητοποιήσεις κι εσύ Φαίη μου, δεν φεύγει ποτέ ο πόνος. Τον πατέρα μου τον έχω μόνιμα δίπλα μου. Είναι πολλές φορές που γυρίζω και λέω: “εδώ είσαι;”.

Εμένα πέθανε ο μπαμπάς μου την ώρα που δίναμε συνέντευξη Τύπου για το θα σε πάρω να φύγουμε. Κι έφυγα σαν τρελός, πήγα στο νησί, έγινε η κηδεία, γύρισα για την πρεμιέρα.

Ήμουν στην πρεμιέρα και είχα την εντύπωση ότι ήμουν στην κηδεία εκεί που δίνουν συλλυπητήρια. Έτσι είναι η ζωή, ξέρεις σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνεις πόσο δυνατός είσαι. Όπως κι εσύ ήσουν».

Δείτε το video






Related posts

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν αδελφός μου…»: Σε άσχημη κατάσταση ο Αρναούτογλου με αυτό που έπαθε ο Σταρόβας

Απασφάλισε η Καλομοίρα: «Δεν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη: “Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τρόμαξα”