Εξώδικο του Acun Ilicali κατά Nomads και ΑΝΤ1 – Έξαλλος με την είσοδο των παικτών του Survivor

Φανερά εκνευρισμένος είναι ο Acun Ilicali με την τελευταία εξέλιξη που θέλει παίκτες του Survivor 1 & 2 να «εισβάλλουν» στο «Nomads» με σκοπό την άνοδο της τηλεθέασης του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Ο ίδιος, εξάλλου, είχε και στο παρελθόν μιλήσει με διόλου κολακευτικά λόγια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, θεωρώντας πως πρόκειται για αντιγραφή του επιτυχημένου Survivor.
Τώρα, τα πράγματα σοβάρεψαν πολύ μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 σχετικά με την είσοδο των Στέλιου Χανταμπάκη, Γιάννη Σπαλιάρα, Κώστα Αναγνωστόπουλου, Νάσου Παπαργυρόπουλου, Ορέστη Τσανγκ, Μαριάννας Καλλέργη, Ντάριας Τουρόβνικ και Ελισάβετ Δοβλιατίδου στο «Nomads».

Συγκεκριμένα, απαντά με εξώδικο τόσο στον ΑΝΤ1 όσο και στην εταιρεία παραγωγής του «Nomads» διαμαρτυρόμενος για αντιγραφή των κανόνων και του περιεχομένου του «Survivor» από τους συντελεστές του ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κίνηση αυτή του Τούρκου παραγωγού ενημερώθηκε και ο ΣΚΑΪ ο οποίος δεν έφερε την παραμικρή αντίρρηση.

Πηγή; dailymedia.gr

Related posts

«Με κάνει περήφανη ως άνθρωπο»: Λύγισε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφο της & καταχειροκροτήθηκε

Δε δίστασε να το πει η Ελεονώρα Μελέτη για τον Γιώργο Αυτιά: «Με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει…»

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»