Έξαλλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τον κάθε άσχετο, κάθε ατάλαντο…»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις συνεργασίες του, αλλά και για τη διάσταση που παίρνει συχνά η προσωπική του ζωή μέσα από τα media.

Όσα αποκάλυψε

Mιλώντας στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Ποιος ασχολήθηκε με τον καλλιτέχνη Μαυρίκιο όλα αυτά τα χρόνια; Ε, αυτό λοιπόν ήταν που μου γύρισε το μάτι. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τον κάθε άσχετο και τον κάθε ατάλαντο όλα αυτά τα χρόνια και ένας άνθρωπος που έχει αφοσιωθεί σε αυτό που κάνει… ποιος ασχολήθηκε με όλα αυτά; Όταν λοιπόν αισθάνθηκα ότι αυτό με εξυπηρετεί, δεν έχω πρόβλημα να το πω, στο να δει κι ο κόσμος την ουσία αυτού του ανθρώπου είπα ναι, γιατί όχι; Αφού με εκμεταλλεύονται, να το εκμεταλλευτώ κι εγώ».

«Μπήκα στο Ηρώδειο σε ηλικία 27 ετών με συναυλία δική μου. Έχω κάνει μεγάλες συνεργασίες που ονειρεύτηκα, έχω κάνει τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές. Ποιος ασχολήθηκε με όλα αυτά; Κανένας», είπε φανερά ενοχλημένος.

Δείτε το

Related posts

«Χείμαρρος» η Νόνη Δούνια για Παπανώτα – «Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει το IQ μου;»

Γερό «τράνταγμα» για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Δυστυχώς του το έκανε γνωστό ο ΑΝΤ1

Συγκλονίζει ο Ησαϊας Ματιάμπα: «Περνώ δύσκολα με την υπερφαγία, είναι ένας δαίμονας που παλεύω να πολεμήσω»