Έξαλλος ο Λιάγκας πως είναι oμoφυλόφιλoς: «Δεν το γύρισα στα 53, είμαι πατέρας 2 παιδιών, δεν ντρέπεστε;»

Ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε με έντονη αντίδραση μετά τα προσβλητικά μηνύματα που δέχτηκε μετά τη δημοσίευση ενός αποσπάσματος συνέντευξης που πραγματοποίησε με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όσα ανέφερε

Ο παρουσιαστής εξέφρασε τον προβληματισμό του με έντονο τρόπο σχετικά με το ζήτημα εάν «ένας πολιτικός αρχηγός που είναι ομοφυλόφιλος, δεν πρέπει να δίνει συνεντεύξεις σε στρέιτ δημοσιογράφους» και το αντίστροφο.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισε: «Ανήρτησα χθες στα προσωπικά μου social media την πλάκα που κάναμε όταν ήρθε καλεσμένος εδώ, ότι και καλά δεν πήγε ο Τάιλερ να τον αποχαιρετήσει όταν μπει φαντάρος, και ότι θα πάω εγώ. Και πήγα στη Θήβα για να κάνουμε την τελευταία συνέντευξη. Το αποδέχτηκε. Επειδή με ρωτάτε γιατί, θα σας πω γιατί. Τη συνέντευξη αυτή θα την ήθελαν όλοι. Δεν υπάρχει Έλληνας παρουσιαστής που να μην την είχε ζητήσει αυτή τη συνέντευξη. Τι να κάνουμε; Να ζητήσουμε συγγνώμη;

Δεύτερον, έβαλα χθες στα social το preview μίας χαλαρής κουβέντας με τον Στέφανο Κασσελάκη. Και διάβασα από κάτω χθες δεκάδες υβριστικά μηνύματα. Είναι σιχαμερά. Δαιμονίστηκα και μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω με χιούμορ και με ειρωνεία σε αυτά τα δεκάδες μηνύματα. Νόμιζα ότι Μπέος είναι μόνο ένας σε αυτή τη χώρα, τελικά υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες!»

Δείτε το video

Related posts

Συγκινεί ο Good Job Nicky: «Πολλοί ξέρουν τον Γιάννη Πάριο, εγώ ξέρω απλά τον Γιάννη»

Την τελείωσε με 2 λέξεις: Πυρ και μανία ο Άρης Σοϊλέδης μετά τις δηλώσεις της Ασημίνα

«Τέρατα…»: «Αιχμηρός» Κρατερός Κατσούλης για τον χωρισμό με την Κατερίνα Καραβάτου