Έξαλλος ο Ηλίας Μαμαλάκης με τη ελληνική τηλεόραση: «Τενεκέδες ξεγάνωτοι έχουν εκπομπές κι εμένα με άφησαν εκτός τηλεόρασης»

Στην εφημερίδα “On Time” και τη Σίσσυ Μενεγάτου, μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης, οποίος αναφέρθηκε στην αγάπη του στη μαγειρική, την προσωπική του πορεία, αλλά και την αποχή του από την τηλεόραση.

Ο λόγος που σταμάτησε από την τηλέοραση

Αν βάλετε σε μια ζυγαριά από τη μία την προσωπική σας ζωή και από την άλλη όλα αυτά που έχετε κάνει επαγγελματικά, πού νομίζετε ότι θα γύρει και γιατί τα καταφέρατε καλύτερα;

Δεν ξέρω. Εγώ νομίζω ότι δεν κατάφερα τίποτα. Τι να σας πω; Είμαι ένα άτομο που έχω την οικογένειά μου γύρω μου και έχω φτάσει στην κορωνίδα του επαγγέλματός μου. Από την άλλη, δεν υπήρξε συνέχεια και αυτό είναι περίεργο, γιατί τενεκέδες ξεγάνωτοι κάνουν τώρα διάφορα πράγματα, ενώ για μένα που έκανα μια εκπομπή, το «Μπουκιά και συχώριο», το οποίο βραβεύτηκε για πέντε χρονιές στα βραβεία της ελληνικής τηλεόρασης, βραβεύτηκε στη Συρία, στην Τυνησία, στη Γερμανία και αλλού, το χρησιμοποίησε ο ΕΟΤ σαν ταινία, το πήρε η Ολυμπιακή τότε και το έβαζε στα μακρινά ταξίδια, ξαφνικά… όλα τελειώσανε!».

Εννοείτε ότι ξαφνικά, ενώ είχατε επιτυχημένες εκπομπές, βρεθήκατε «άγνωστο για ποιο λόγο» εκτός τηλεόρασης;

Ναι, ακριβώς αυτό.






Related posts

Παγκόσμια συγκίνηση: Το συγκινητικό μήνυμα της Καμίλα για την Κέιτ Μίντλετον & η υπόσχεση που της έδωσε

Ασέβεια και ντροπή: Στη Βουλή μιλάνε για τους νεκpούς των Τεμπών και Βορίδης- Μιχαηλίδου έχουν ξεκαpδιστεί στα γέλια

Κώστας Καραμανλής: “Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει ,δεν θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια”