Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής: «To δικό μου το μυαλό δεν μπορεί να το διανοηθεί»

Σε έξαλλη κατάσταση βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου, όταν ο αστυνομικός συντάκτης και συνεργάτης της Δημήτρης Καραστεφανής αποκάλυψε μία είδηση που όπως είπε η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να διανοηθεί!

Τι συνέβη

Ο Δημήτρης Καραστεφανής είπε ότι μία νεαρή μαμά βγήκε για ψώνια σε εμπορικό κέντρο με μία φίλη της και άφησε το μωρό της, μόλις λίγων μηνών στο αυτοκίνητο προκειμένου να κάνει τις αγορές της, προφανώς, χωρίς άγχος.

Όπως είπε, οι δύο γυναίκες είχαν αφήσει το παράθυρο λίγο ανοιχτό για να παίρνει αέρα το μωρό ενώ εκείνες θα έκαναν τα ψώνια τους.

Η ώρα περνούσε και οι δύο γυναίκες δεν επέστρεφαν μέχρι που το μωρό άρχισε να κλαίει. Εκείνη την ώρα πέρασε δίπλα από το αυτοκίνητο ένας άνθρωπος ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία η οποία βρέθηκε στο σημείο και συνέλαβε τη μητέρα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έκανε έξαλλη τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία, όπως είπε, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μία γυναίκα και δη μαμά, έκανε μία τέτοια απερισκεψία που θα μπορούσε να είχε στοιχίσει ακόμα και τη ζωή στο μωρό της.

«To δικό μου το μυαλό δεν μπορεί να το διανοηθεί» είπε φανερά εκνευρισμένη θυμίζοντας στους τηλεθεατές ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό που είχε αφήσει το μωρό του στο αυτοκίνητο όμως τότε η κατάληξη ήταν τραγική καθώς το παιδί έχασε τη ζωή του.

Δείτε το video

Related posts

“Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν”: Αφοπλιστική η Μπακοδήμου, απαντά 1η φορά για το τέλος της φιλίας με τον Σεργουλόπουλο

Λύγισε στον αέρα η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον γιο της – «Εγώ δεν είμαι ηρωίδα»

“Ζω διπλή ζωή”: Τούμπα όλα για τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο, η νέα ζωή, τα ξεκαθαρίσματα & τα 2 παιδιά