Έξαλλη η Μίνα Καραμήτρου με δήμαρχο Λάρισας: «Πάντα μου λέτε ότι δεν ξέρετε»

Έντονο διάλογο είχε ο δήμαρχος Λάρισας, Απόστολος Καλογιάννης με τη δημοσιογράφο, Μίνα Καραμήτρου, στο OPEN για την κατάσταση στην περιοχή λόγω των καταστροφών από την κακοκαιρία Daniel.

«Ποια έργα έγιναν ώστε να μην έχει η περιοχή αυτή πρόβλημα που είναι κοντά στο ποτάμι;», ρώτησε η Μίνα Καραμήτρου.

«Αντιπλημμυρικά έργα έχουν να γίνουν πολλά χρόνια. Έχουν γίνει βέβαια, την δεκαετία του 2000 είχε διαμορφωθεί η εξωτερική κοίτη του Πηνειού που δέχεται τον μεγάλο όγκο των νερών…», ήταν η απάντηση που έδωσε ο δήμαρχος.

Διαβάστε τον σχετικό διάλογο

Μίνα Καραμήτρου: Οι δήμαρχοι στα forum αποφασίζετε και προτείνετε; Συγγνώμη ρωτώ γιατί δεν γνωρίζω. Πήγατε σε κάποιο επίσημο φορέα, στο κράτος να πείτε εδώ θα πλημμυρίσουν οι άνθρωποί μου. Πρέπει να κάνουμε έναν φορέα διαχείρισης. Πάει από στόμα σε στόμα; Συγγνώμη ρωτώ για τα της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν τα γνωρίζω καλά.

Δήμαρχος: Τώρα τι περιμένετε να σας πω; Έχει την ευθύνη ο τάδε υπουργός ή η τάδε κυβέρνηση; Αν δεν τα γνωρίζετε, να σας πω το εξής. Υπάρχει μία πυραμίδα πολιτικής προστασίας, ξεκινά από το υπουργείο και φτάνει στην πολιτική προστασία της περιφέρειας και της Λάρισας. Αυτή η διοικητική πυραμίδα κάνεις συσκέψεις για ζητήματα. Το αν αυτά που συζητούνται γίνονται πράξη, είναι άλλο παπά ευαγγέλιο κι όχι του δήμαρχου της Λάρισας.

Δείτε το video






Related posts

«Με πίκρανε»: Σπάει την σιωπή της η Βέφα Αλεξιάδου μετά από χρόνια για την Μενεγάκη, το συμβάν που έφερε τέλος

«Αναστάσιμο» πισωγύρισμα από τον Θοδωρή Κολυδά: «Έρχονται καταιγίδες και καιρικές αστάθειες…»

«Σπουδαία κυρία Χριστίνα, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»