Έξαλλη η Μαρία Μπακοδήμου με τον Γιώργο Λιάγκα: «Άσε μας ρε φίλε τώρα, μην κοροϊδευόμαστε»

Στην σημερινή εκπομπή “Γεια σου” με την Μαρία Μπακοδήμου, η παρουσιάστρια ξέσπασε εναντίον του Γιώργου Λιάγκα. Ο λόγος,  ένα απόσπασμα που έδειξαν στο οποίο η Μαριλία Μητρούση δέχθηκε επίμονες ερωτήσεις για την σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Τι συνέβη

Όπως φαίνεται στο video, ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος ναι μεν είχε στείλει και ο ίδιος ρεπόρτερς στην Μαριλία Μητρούση οι οποίοι και έκαναν τις ίδιες ερωτήσεις, αλλά ο παρουσιαστής στην εκπομπή του ανέφερε πως δεν του άρεσε καθόλου αυτή η πίεση των ρεπόρτερ και πως πρόκειται για διαπόμπευση.

Και πήρε τον λόγο μετά την προβολή αυτού του αποσπάσματος η Μαρία Μπακοδήμου και “επιτέθηκε” στον Γιώργο Λιάγκα χαρακτηρίζοντας ως την συμπεριφορά αυτή σαν διπολική, καθώς από την μια στέλνεις τους ρεπόρτερ και μετά λες ότι δεν είναι σωστό.
Η Μαρία Μπακοδήμου είπε πως αν δε του άρεσε το απόσπασμα, δεν θα έπρεπε καν να το παίξει. Ωστόσο, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, είναι επαγγελματίας και ξέρει καλά τον ρόλο του.

Η απάντηση της Μαρία Μπακοδήμου

Αρχικά η παρουσιάστρια ανέφερε: «Ο Λιάγκας, βγήκε και είπε, “είναι δυνατόν να κάνουν αυτή την επίθεση στο κορίτσι και τη διαπόμπευση σε έναν άνθρωπο που απλά γνώριζε έναν άλλο και να τον στριμώξουν στον τοίχο για να μιλήσει, και ναι ήταν και δικιά μας κάμερα”. Ε μη το παίζεις ρε φίλε άμα δε σ’ αρέσει. Κι αν δε σου αρέσει σαν τακτική, μη στέλνεις την κάμερα.

Κι αν δε σου αρέσει ο τρόπος προσέγγισης των ρεπόρτερ, πες τους να ρωτάνε πιο ευγενικά. Τα παιδιά κάνουν ό,τι τους ζητάτε. Είναι σαφές αυτό, ότι αν δε πάνε το υλικό που θέλετε τα παιδιά μπαίνουν black list. Μη τρελαθούμε τώρα. Και βγαίνεις μετά και καταδικάζεις αυτό που έχεις κάνει εσύ. Τι τρέλα.

Εγώ τους ρεπόρτερ τους αγαπώ. Και έχουν δει τα γυαλιά μου και το αυτοκίνητό μου πολλές φορές γιατί δε μπορώ να τους μιλήσω πάντα, αλλά περιμένουν απ΄ έξω. Αυτός που δίνει τη νότα κάθε εκπομπής είναι ο παρουσιαστής. Ο παρουσιαστής είναι αυτός που θα βγει και θα πει, “δε θέλω να βγαίνεις και να ρωτάς έτσι” ή “θέλω να βγαίνεις και να είσαι πιο μαχητικός από όλους”. Όταν εσύ είσαι αυτός που δίνει τη νότα, μετά την παίρνεις, τη δείχνεις και μας λες ότι δε θα έπρεπε να είναι έτσι.

Άσε μας ρε φίλε τώρα. Μη κοροϊδευόμαστε. Ο Γιώργος ξέρει τον ρόλο. Είναι επαγγελματίας»

Δείτε το video

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της