«Έσπασε» ο Κούλης Νικολάου για την γυναίκα του: «Μου την στήσατε κανονικότατα»

Την Ελένη Μενεγάκη συνάντησε ο Κούλης Νικολάου, το μεσημέρι της Παρασκευής, με αφορμή τόσο την επιτυχημένη σειρά «Γη της Ελιάς» όσο και το πολυαναμενόμενο νέο σίριαλ «Famagusta» στο MEGA. Μέσα σε όλα, όμως, ο δημοφιλής Κύπριος δημιουργός δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση σε όσα είπε για εκείνον η αγαπημένη του σύζυγος.

Όσα αποκάλυψε

Πιο συγκεκριμένα, ο Κούλης Νικολάου εξομολογήθηκε αρχικά πως «την σύζυγο μου την ερωτεύθηκα απόλυτα κεραυνοβόλα, με την πρώτη ματιά! Σε σημείο που ντράπηκα κιόλας και έκανα το βλέμμα κάτω. Πλησίασε ο ένας τον άλλον με έναν εξαιρετικό τρόπο, έναν μοναδικό τρόπο. Ήρθε να δει μια παράσταση που ήταν η θεία της, η Αστέρω και μετά στο φαγητό… μείναμε εκεί».

«Από το 2002, είμαστε μαζί τώρα 21 χρόνια και ήταν ακαριαίο όμως. Δηλαδή όταν γνωριστήκαμε, μετά από πέντε – έξι μήνες συγκατοικούσαμε».

«Είναι ο άνθρωπος μου, ο έρωτας μου, ο καλύτερος μου φίλος. Με συμβουλεύει πάρα πολλές φορές για διάφορα θέματα και… είναι η ζωή μου ο Κούλης » ομολόγησε, μεταξύ άλλων, η Κλαίρη Νικολάου για τον σύζυγο της με τον γνωστό καλλιτέχνη να την ακούει με μάτια βουρκωμένα και εμφανή συγκίνηση στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού.

«Εντάξει ρε, μου τη στήσατε κανονικότατα αναφώνησε ο Κούλης Νικολάου αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος.

Δείτε το video






Related posts

Σοκάρει ο Θοδωρής Σκυφτούλης: «Ήμουν 5 χρονών, με σημαδεύουν με όπλο τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια και η μάνα μου φωνάζει…»

Ο Κώστας Νικούλι «στάζει μέλι» για τη σύντροφό του: «Στην Κατερίνα βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ»

Έγραψαν ιστορία: Ο πρώτος «γάμος» γυναικών στην Αλβανία που αμφισβητεί τον οικογενειακό κώδικα