Έσκασε ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι Δυο υποψήφιοι! Η Μεγάλη Ανατροπή Που Δεν Περιμέναμε…!

Survivor 2: Δαλάκα: «Με εξαγριώνει το γεγονός που μας δίνουν συγχαρητήρια όταν χάνουμε»

Survivor 2018: Μαχητές και διάσημοι δεν τα πάνε καλά στην παραλία του Survivor.

Η Κατερίνα Δαλάκα μιλώντας στην κάμερα εξήγησε ότι δεν της αρέσει το γεγονός που οι μαχητές δεν τους μιλάνε στην παραλία, ενώ όταν τους κερδίζουν τους δίνουν «συγχαρητήρια».

Η παίκτρια των διάσημων τόνισε πως αυτό είναι ψεύτικο και είπε πως δεν θέλει να της μιλάει κάποιος αν δεν την συμπαθεί μόνο και μόνο για να το γράψουν οι κάμερες γιατί αυτό είναι ψεύτικο και φαίνεται.

Δείτε το video:

Survivor 2: Η μητέρα της Σαλταφερίδου δηλώνει: «Έπαθα σοκ όταν η Εύη μου είπε…»

Μπήκε στο Survivor αποφασισμένη να δείξει τι πραγματικά αξίζει.

Αν και αρχικά υπήρξαν επιφυλάξεις για το πρόσωπο της, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλους τους καινούριους παίκτες, η δυναμικότητα που επέδειξε η Εύη Σαλταφερίδου σε συνδυασμό με τον χαμηλών τόνων χαρακτήρα της κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό.

Γεννημένη μαχήτρια χαρακτηρίζει την κόρη της η κ. Αντωνία Ζέρβα η οποία είπε στο «ΤV Έθνος»: «Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι στον τελικό. Της αξίζει. Νομίζω έχει κερδίσει τον κόσμο λόγω της ευθύτητας που τη διακρίνει, είναι ένα παιδί που θα σου πει τη γνώμη του με επιχειρήματα. Ποτέ δεν έχει μείνει χωρίς δουλειά» αναφέρει η κ. Ζέρβα, η οποία είχε την ευκαιρία μαζί με άλλα συγγενικά πρόσωπα «Διασήμων» και «Μαχητών» να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

«Ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Την είδα πολύ χαρούμενη, αν και ψιλοτρόμαξα με τον τραυματισμό της στο μάτι. Εκείνη δεν ήθελε να μιλήσει για το μικροατύχημα, όπως εξάλλου και δεν ήθελε ν’ αναφερθεί και στο θέμα που έχει με τον ώμο της που προέκυψε τελευταία» τονίζει η μαμά της Εύης.

Σύμφωνα με την κ. Ζέρβα, η Εύη αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον ώμο της από την περίοδο που ασχολούνταν με τη συγχρονισμένη κολύμβηση.
Η Εύη Σαλταφερίδου είχε δηλώσει και πέρυσι συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης, χωρίς τελικά να καταφέρει να μπει στο παιχνίδι

«Όταν μου ανακοίνωσε ότι μπαίνει στο παιχνίδι έπαθα σοκ. Της είπα «σου έχω εμπιστοσύνη, είσαι δυνατή». Της αρέσουν οι προκλήσεις και ήθελε να δει τις αντοχές της και να προσπαθήσει για κάτι καλύτερο επαγγελματικά. Και ο μπαμπάς της σοκαρίστηκε και στην αρχή είχε τις επιφυλάξεις του. Την αγκάλιασε όμως και της είπε να προσέχει τον εαυτό της και να είναι δυνατή», εξομολογείται η μαμά της Εύης στο Tv Έθνος.

Survivor 2: Δεν Έχει Ξαναγίνει! Δείτε το Άγριο κράξιμο του Twitter για Δαλάκα και «Διάσημους» (photos+tweets)

Survivor 2: Άγριο κράξιμο στο Twitter για Δαλάκα και «Διάσημους» (photos+tweets)
Όργια… για μία ακόμα ημέρα στο Twitter με τα νεύρα από Κατερίνα Δαλάκα και «Διάσημους» στο Survivor 2.

Οι «Μαχητές» ήταν οι μεγάλοι νικητές κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Τρίτης (19/6) στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης που μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ και αυτό προκάλεσε μεγάλα νεύρα στους «Διάσημους».

Μετά το τέλος του βασικού αγωνίσματος, οι «Διάσημοι» βρέθηκαν στην καλύβα τους, όπου ξεκίνησαν τον σχολιασμό, με την Κατερινά Δαλάκα να εκφράζει παράπονα για την στάση των «Μαχητών».

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το Twitter πήρε… φωτιά, καθώς τα σχόλια ήταν… καυστικά για την συμπεριφορά της Ελληνίδας αθλήτριας και των «Διάσημων».

Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται