Έσκασε ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ Survivor Spoiler: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν την ασυλία! Η Μεγάλη Ανατροπή Που Δεν Περιμέναμε…!

Survivor 2: Τα νεύρα των παικτών για την ατομική ασυλία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι παίκτες είναι πιεσμένοι μιας και θέλει ο καθένας τους να κερδίσει την ατομική ασυλία.

Τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές στα πηγαδάκια που στήνουν συζητούν για την ατομική ασυλία!
Σε δυσμενής θέση είναι οι Μαχητές γιατί είναι μόνο τρεις άντρες, ενώ στην αντίπαλη ομάδα στους Διάσημους είναι πέντε παίχτες και αν κερδίσουν οι Διάσημοι σίγουρα θα ψηφίσουν έναν Μαχητή προς αποχώρηση από το ριάλιτι!

«Τα πράγματα είναι δύσκολα για τους Μαχητές» ακούγεται να λέει όλο νόημα η Κατερίνα Δαλάκα, που κέρδισε μία θέση στην τετράδα του survivor! Οι παίκτες έπαιξαν το πρώτο ατομικό τους αγώνισμα για την ασυλία και όπως θα δείτε και στο τρέιλερ ήταν ένας εντυπωσιακός αγώνας! Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει; Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Δείτε το τρέιλερ!

Survivor: Δεν το Πίστευε ο Αγόρου! Δείτε την Αντίδραση του Όταν έμεινε εκτός symbol game!

Τι έλεγε για την ατυχία του στο κρίσιμο παιχνίδι του Survivor;
Ένας τραυματισμός που είχε στον τελευταίο αγώνα ο Νικόλας Αγόρου τον οδήγησε στο νοσοκομείο και τον κράτησε μακριά από το κρίσιμο symbol game. Μιλώντας στους συμπαίκτες του ο Νικόλας Αγόρου δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία του. «Πως μου έκατσε έτσι; Την πιο σημαντική μέρα να μην μπορώ να παίξω. Αλλά μπορεί όλα να είναι για καλό. Μπορεί να είμαι τυχερός αλλού» σχολίασε ο παίκτης των Μαχητών.

«Στον αγώνα των συμβόλων στάθηκα πάρα πολύ άτυχος. Αυτή τη μέρα την περίμενα από την αρχή του παιχνιδιού σχεδόν, για το λόγο ότι σου έδινε αμέσως τη δυνατότητα να πας στους τέσσερις τελευταίους παίκτες , πράγμα το οποίο για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Στον αγώνα των συμβόλων τα είχα πάει πολύ καλά, είχα και τρία σύμβολα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα καν να δω αυτόν τον αγώνα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Είναι η αλήθεια. Αλλά πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιοι λόγο και γίνονται για καλό. Μπορεί να μη στάθηκα τυχερός με τον τραυματισμό μου σε αυτό τον αγώνα και να μην κατάφερα να διεκδικήσω αυτή τη θέση, αλλά μπορεί να σταθώ τυχερός στο τέλος» σχολίασε ο Νικόλας Αγόρου, ενώ και ο Πάνος Θεοδώρου μίλησε για τον αποκλεισμό του από το symbol game, από αυτή την ευκαιρία δηλαδή να περάσει κατευθείαν στους 4 φιναλίστ του Survivor.

«H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υπέφερε στο Survivor, τη λυπόμουν! Είχε παχύνει κιόλας δεν μπορούσε να σκαρφαλώσει, λαχάνιαζε…»

“Στο θέατρο η Κωνσταντίνα; Χριστός και Παναγία! Είμαστε σοβαρή παράσταση, δεν νομίζω ο Βάλαρης να μου κάνει κάτι τέτοιο”!

Η Μαρία Ιωαννίδου κάθισε στο πάνελ του Πρωινό την Τετάρτη και σχολίασε μαζί με τους συντελεστές της εκπομπής τα θέματα. Όταν έφτασαν στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είχε να πει λίγα παραπάνω…

«Μέχρι τώρα έχει δείξει ότι δεν της πάει η τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν κεντρική παρουσιάστρια, εγώ δεν την έβλεπα, ούτε κι ο κόσμος βέβαια. Έχει άλλα προσόντα… όχι στην τηλεόραση. Με αυτή τη φωνούλα που έχει… Δεν της πάει η τηλεόραση.

Στο Survivor υπέφερε μωρέ το κορίτσι, τη λυπόμουνα! Είχε παχύνει κιόλας, δεν μπορούσε να σκαρφαλώσει, λαχάνιαζε… Έκανε όμως ό,τι μπορούσε», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Όταν την ρώτησε ο Άρης Καβατζίκης «Αν την δείτε στο Μαριχουάνα Stop δίπλα σας;», η ηθοποιός απάντησε αυθόρμητα: «Χριστός και Παναγία! Είμαστε σοβαρή παράσταση, δεν νομίζω ο Βάλαρης να μου κάνει κάτι τέτοιο»!

Survivor Πανόραμα: Η τρομάρα της Ντορέττας στον «αέρα» της εκπομπής – Τι συνέβη;

Συμβαίνουν αυτά όταν η εκπομπή είναι live.

Τι έγινε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου διέκοψε τη ροή της εκπομπής στον «αέρα»;

«Τι έγινε ρε παιδιά;», είπε όταν άκουσε ένα περίεργο θόρυβο, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να απαντά:

«Βρέχει, σαν τα συμβούλια που έβρεχε κι ακούγαμε τον τσίγκο από πάνω», είπε.

Δείτε στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια.

Survivor 2 – 22η εβδομάδα: Δεν Φαντάζεστε Ποιος παίκτης είναι ο καλύτερος βάσει στατιστικών; Δεν Το Περιμέναμε…!

H παίκτρια που αποχώρησε είχε το μεγαλύτερο ποσοστό νικών αυτή την εβδομάδα!

Το παιχνίδι πλησιάζει στο τέλος του και αναγκαστικά θα δούμε να αποχωρούν και οι πιο ισχυροί αγωνιστικά παίκτες. Η Εύη Σαλταφερίδου ήταν από τις πιο δυνατές παρουσίες στο παιχνίδι ενώ είχε κερδίσει και 3 σύμβολα που τελικά πήγαν χαμένα. Μάλιστα είχε την καλύτερη επίδοση αυτή την εβδομάδα και με τους παλιούς κανόνες θα κέρδιζε την 1η ατομική ασυλία! Ωστόσο, περισσότερες νίκες έφερε ο Ηλίας στην ομάδα του, έχοντας αγωνιστεί 2 παραπάνω φορές από την Εύη. Το στοιχείο αυτό υπέδειξαν οι περισσότεροι χρήστες του Twitter, όταν -παραδόξως και μάλλον όχι τόσο αθώα- κανένας από την ομάδα των Διασήμων δεν τον ανέφερε στους πιο δυνατούς παίκτες της ομάδας των Μαχητών!

Οι Μαχητές παρουσιάστηκαν πιο δυνατοί στα περισσότερα αγωνίσματα αλλά στο κρίσιμο παιχνίδι της ασυλίας ηττήθηκαν στο 19ο και τελικό αγώνισμα. Ο Χάρης έδωσε 6 νίκες στο αγώνισμα ασυλίας και ήταν ο καλύτερος στην ομάδα του.

Για την 22η εβδομάδα οι παίκτες με την καλύτερη επίδοση, όπως φαίνονται στο Survivor Greece ήταν:

Όνομα – Αγώνες – Νίκες – Ποσοστό

Εύη – 24 – 15 – 63 %

Ηλίας – 26 – 16 – 62 %

Χάρης – 26 – 14 – 54 %

Μελίνα – 12 – 6 – 50 %

*Η εβδομάδα για τον MVP υπολογίζεται από Πέμπτη 14/06 έως Τετάρτη 20/06

Όνομα Αγώνες Νίκες Ποσοστό

Δαλάκα – 300 – 192 – 64 %

Ηλίας – 264 – 159 – 60.2 %

Πάνος – 156 – 90 – 57.7 %

Μελίνα – 258 – 148 – 57.4 %

*Υπολογίζονται όλα τα ατομικά & ομαδικά (2 παίκτες) αγωνίσματα σε στίβο μάχης.

Ενώ αναμένουμε να δούμε αν το παιχνίδι θα γίνει ατομικό από τη στιγμή που οι Μαχητές ξέμειναν από γυναίκες, το σκορ στα βασικά αγωνίσματα-επεισόδια είναι πολύ κοντά με τους Μαχητές να προηγούνται 48-46 ή 14-13 με τη νέες συνθέσεις. Οι Διάσημοι όμως πετυχαίνουν μεγαλύτερες νίκες και προηγούνται στο συνολικό αριθμό αγωνισμάτων με 50,6% (818/1.616)

Διάσημοι VS Μαχητές

37 Νίκες Επάθλου* 37

Νίκες Ασυλίας 11

818/1.616 (50.6 %) Νίκες σε αγωνίσματα 798/1.616 (49.4 %)

423/902 (46.9 %) Νίκες Ανδρών 479/902 (53.1 %)

383/689 (55.6 %) Νίκες Γυναικών 306/689 (44.4 %)

Από 3-8 σε 10-8 Μεγαλύτερη ανατροπή Από 2-8 σε 10-9

(Επεισόδιο 87) Επεισόδιο (Επεισόδια 65)

Την ασυλία λοιπόν κερδίζουν Ηλίας και Μελίνα!

Related posts

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τσαλίκης: “Η ΕΡΤ να βρει κανένα πιτσιρίκι για τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα”

Όλα τα φώτα πάνω στη Βεργίνα: Αρχαιολόγοι βρήκαν το λουτρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Αιγές

Σκληρός «επίλογος» για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα Τσαβαλιά: «Ήταν προδοσία και αποφασίσαμε ότι…»