Έσκασε ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ Survivor Spoiler: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν την ασυλία! Η Μεγάλη Ανατροπή Που Δεν Περιμέναμε…!

Για Πρώτη Φορά! Η Ροδάνθη Καπαρού Αποκαλύπτει Όλη την Αλήθεια για Το Φλερτ με τον Παίκτη του Τουρκικού survivor!

Η Ροδάνθη Καπαρού μίλησε για το φλερτ με τον παίκτη του τουρκικού survivor, Χιλμί Τζεμ και τα επαγγελματικά της σχέδια μετά το ριάλιτι επιβίωσης.

Συζητήθηκε έντονα και μάλιστα από τον ίδιο τον Ατζούν ίλιτζαλί, η ιδιαίτερη συμπάθεια που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε εσάς και έναν παίκτη του τουρκικού «survivor», τον Χιλμί Τζεμ. Τι συνέβη;

Το θέμα πήρε πολύ μεγάλη διάσταση. Προσωπικά δεν ήθελα να μαθευτεί, αλλά από τη στιγμή που μαθεύτηκε δεν μπορούσα να πω ότι δεν ισχύει. Γράφτηκαν υπερβολές, ότι ας πούμε είμαι ερωτευμένη, κάτι που δεν ισχύει. Πράγματι ο Χιλμί μου κίνησε το ενδιαφέρον. Μερικές φορές εμείς είχαμε πριν ή μετά αγώνισμα και έτσι τύχαινε να συναντηθούμε με την τουρκική ομάδα. Υπήρχαν λοιπόν κάποια νοήματα…

Προσπάθησε και εκείνος να σας προσεγγίσει;

Ναι. Δεν υπήρχε περίπτωση να πω κάτι χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει… Δεν έχουμε μιλήσει βέβαια και έτσι δεν ξέρω κάτι άλλο… Κρατήσατε επικοινωνία; Δεν ξέρω αν θα κρατήσουμε επικοινωνία εκτός παιχνιδιού. Πάντως, εκδηλώσαμε και οι δύο κάποιο ενδιαφέρον…

Ποιο είναι το παράπονο σας;

Δεν έχω κανένα παράπονο. Για μένα δεν έχει αξία τόσο το έπαθλο, καθώς τους στόχους που έβαλα εξαρχής τους εκπλήρωσα. Έφτασα στην Ένωση. Να πω ότι δεν ήμουν και πολύ καλή αγωνιστικά, οπότε δεν θεωρώ αποτυχία ότι δεν έφτασα στον τελικό…

«Εξολοθρεύσατε» αρκετούς.

Είμαι χαρούμενη που έμεινα καιρό και που με στήριξε το κοινό. Είναι πολύ συγκινητικό να σε ζουν άνθρωποι που δεν ξέρεις.

Σας ενδιαφέρει η τηλεόραση;

Με ενδιαφέρει. Δεν έχω όμως να σκεφτώ κάτι συγκεκριμένο, γιατί θέλω να δω αν θα προκύψουν προτάσεις και τότε θα ασχοληθώ. Σίγουρα θα συνεχίσω τις σπουδές μου και ό,τι άλλο προκύψει είναι καλοδεχούμενο!

Survivor 2 Μόλις Έσκασε: Βίντεο Αποκάλυψη. O Αγώνας Ατομικής Ασυλίας και η Στρατηγική των Παικτών

Το survivor 2 φθάνει στο τέλος του και όλοι οι παίκτες που έχουν απομείνει θέλουν να βρεθούν στην τελική τετράδα του ριάλιτι.

Ποιος όμως θα καταφέρει να πάρει την ατομική ασυλία;

Η Κατερίνα Δαλάκα λέει στους συμπαίκτες της «Ο Χάρης θα πάρει τη μία ασυλία, η Μελίνα την άλλη και όλα μετά κομπλέ.»!

Ο Νικόλας Αγόρου τονίζει: «Αγώνας ασυλίας από τους πιο σημαντικούς αγώνες ειδικά τώρα που φθάνουμε στο τέλος»!

Ο Ηλίας Γκότσης υπογραμμίζει πριν τον αγώνα ασυλίας: «Πρέπει να πάμε σοβαροί και να κερδίσουμε τη μία ασυλία»!

Τελικά ποιος θα καταφέρει να κερδίσει την ατομική ασυλία;

Δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ!

Survivor 2: Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Τσίλη: «Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι»

Survivor 2018: Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Τσίλη μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο παίκτης των Διασήμων μίλησε στην κάμερα της παραγωγής μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «Ξεχωρίζω τις δύσκολες στιγμές στην αρχή του παιχνιδιού. (…) Θα μου λείψουν τα πάντα από το νησί. Ακόμα και οι φοίνικες. Νιώθω πολύ χαρούμενος που έφτασα ως εδώ. Ο χαρακτήρας μου έχει φανεί. Έμεινε αναλλοίωτος ως τώρα».

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλες τις δηλώσεις του Γιάννη Τσίλη στην κάμερα της παραγωγής του Survivor.

Survivor Πανόραμα: Η ατάκα της Ντορέττας στην Σαλταφερίδου και το «καρφί» της Βαλαβάνη

Survivor 2018: Για τις αναμετρήσεις ανάμεσα στην Μελίνα Μεταξά και την Κατερίνα Δαλάκα μιλούσαν στο Survivor Πανόραμα και κάποια στιγμή η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε μια… ατάκα στην Εύη Σαλταφερίδου που θα συζητηθεί.

Σχολιάζανε για το πόσο δύσκολο ήταν δυο συμπαίκτριες να βρίσκονται αντιμέτωπες και λέγανε πως οι “κόντρες” αυτές ήταν πιο χαλαρές γιατί καμία δεν το βλέπει τόσο ανταγωνιστικά. Η Εύη Σαλταφερίδου ανέφερε ότι της ήταν αρκετά δύσκολο στην αρχή να αντιμετωπίζει την Κατερίνα Δαλάκα λόγω του ότι δεν μιλούσαν και ήταν περίεργη η σχέση τους. Κάποια στιγμή το συνήθισε όμως.

«Δεν σου ξαναήρθε (το άγχος) αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα αποχώρησες» της είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για να συμπληρώσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Τι γλυκόοο».

Ντορέττα Παπαδημητρίου σε Κωνσταντίνο Βασάλο: «Δεν είναι κακό να πεις ότι είσαι αφόρητα άνεργος για του χρόνου»

“Από την άλλη, όταν σε ακούει κανείς να φταρνίζεσαι…” – Ατάκες δίχως προηγούμενο στο Survivor Πανόραμα!

Απόγευμα ατάκας για την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Survivor Πανόραμα της Δευτέρας. Η παρουσιάστρια, μετά την Εύη Σαλταφερίδου, έβαλε στο «στόχαστρο» τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Έκλεισα για δουλειά στην Τουρκία. Του χρόνου θα παρουσιάσω κάτι. Μια εκπομπή… Δεν θα τα πούμε τώρα, δεν έχουμε υπογράψει ακόμα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου χαμογέλασε και σχολίασε: «Να σου πω κάτι; Δεν είναι κακό να πεις ότι είσαι αφόρητα άνεργος για του χρόνου»!

«Εγώ με αυτόν τον άνθρωπο συμβιώνω! Το έχεις καταλάβει;», ρώτησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη την Ντορέττα. Βέβαια, ίσως θα ήταν καλύτερα να μην είχε μιλήσει ποτέ, γιατί η παρουσιάστρια επανήλθε με νέα ατάκα: «Ναι, αλλά από την άλλη, όταν σε ακούει κανείς να φταρνίζεσαι, καταλαβαίνει λίγο και τον Κωνσταντίνο. Το φτάρνισμά σου είναι λίγο ιδιαίτερο…».

Από τα ματσάρισμα των αντρών κερδίζει ο Χάρης Γιακουμάτος την ασυλία!
Ενώ, από τα ματσαρίσματα των γυναικών νικήτρια θα είναι η Βιργινία.

Related posts

«Είμαι λίγο πριγκίπισσα»: Σπάνια εξομολόγηση της Βάλια Χατζηθεοδώρου για τους πρώην συντρόφους της

Καυτή «τορπίλη» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «36άρι στην Αθήνα! Το αποκορύφωμα θα είναι…»

«Η οικογένειά της μιλούσε αλβανικά»: Χιλιάδες αντιδράσεις με αυτό που είπε ο Έντι Ράμα για την Μπουμπουλίνα