Επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση η Σοφία Αλιμπέρτη: «Έσκασαν» τα ευχάριστα μετά από καιρό και της το ανακοινώνουν

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει ακουστεί αρκετά έντονα τον τελευταίο καιρό σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει ένα νέο πρότζεκτ στην τηλεόραση, μετά την προηγούμενη επιστροφή της στον ΑΝΤ1, χωρίς να είναι απίθανο να τη δούμε αρκετά σύντομα ξανά στη μικρή οθόνη.

Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να συζητείται η επιστροφή ενός ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση, που έχει να φανεί αρκετά χρόνια και, κάποτε, είχε αναδείξει την Έλενα Παπαβασιλείου. Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για το «TV Stars Παρουσιάστε», το πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα σε όσους νέους και νέες θέλουν να κερδίσουν μια θέση στον χώρο της τηλεόρασης.

Οι λεπτομέρειες για την επιστροφή του «TV Stars Παρουσιάστε»

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του «Πάμε Δανάη», η Αλιμπέρτη μοιάζει να είναι το επικρατέστερο όνομα για την ανάληψη της παρουσίασης της εκπομπής, με αρκετούς φυσικά να ακούγονται, τόσο για θέσεις κριτικής επιτροπής όσο και για άλλα πόστα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ίσως να βρίσκεται σε ρόλο συμβούλου στην ακαδημία. Το σημαντικό για την Barking Well Media, πάντως, είναι ότι η Αλιμπέρτη, που έχει συμβόλαιο, πρέπει με κάποιο τρόπο να αξιοποιηθεί.

Το πρόγραμμα αυτό θα προβληθεί στο Open, με δύο ακόμη γυναίκες να έχουν ακουστεί για το ρόλο της παρουσιάστριας. Πρόκειται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ιωάννα Μαλέσκου, με την πρώτη όμως να ακούγεται και για θέση στην κριτική επιτροπή. Το σίγουρο είναι, ότι υπάρχει αρκετός καιρός ακόμη, μέχρι να αποφασιστούν τα τελικά ονόματα, που θα συνθέσουν όλες τις θέσεις του σόου, το οποίο αναμένεται φαντασμαγορικό, αναμένοντας την επιστροφή του.

Related posts

“Έφαγε” άκυρο ο Λιάγκας: Μαθεύτηκε η αιτία που ο Μικρούτσικος έφυγε άρον άρον από το «Πρωινό» πριν ξεκινήσει η συνέντευξη

Γιάννης Πουλόπουλος: «Η μητέρα μου είχε γνωρίσει κοπέλες που είχα, δεν της είπα ποτέ ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

«Κλαίω και είμαι σε σοκ»: Καταρρακωμένη η Κατερίνα Καινούργιου μετά από αυτά που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος