Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ιωάννα Μαλέσκου – Στενός συνεργάτης της Καινούργιου στο πλάι της

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα τέλη Απριλίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο ριάλιτι για επίδοξους παρουσιαστές στο Open. Το ριάλιτι θα λέγεται «TV Queens» και θα αφορά μόνο γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν παρουσιάστριες.

Στο νέο project θα έχει κεντρικό ρόλο ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο βετεράνος παρουσιαστής στο εξής θα εμφανίζεται μόνο δύο φορές (Δευτέρα και Παρασκευή) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σε ρόλο σχολιαστή, ενώ ήδη γίνεται συζήτηση με τον Alpha για το πλαίσιο της συνεργασίας όταν ξεκινήσει το ριάλιτι στο Open.

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ιωάννα Μαλέσκου

Για τον ρόλο της παρουσιάστριας του «TV Queens» φέρεται να προτείνεται η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία συζήτησε με την παραγωγή την περασμένη Τετάρτη. Για την κριτική επιτροπή του «TV Queens» εξετάζονται πολλά πρόσωπα, κυρίως γυναίκες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για μια θέση κριτή προκρίνεται η Μαίρη Συνατσάκη. Τις επόμενες ημέρες, θα γίνουν τα γυρίσματα του τρέιλερ συμμετοχών, ενώ επανασυστήνεται η ομάδα παραγωγής που «έτρεξε» το «Fame story». Για το «TV Queens», που θα περιλαμβάνει και εγκλεισμό, θα αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις της Barking Well που στέγασαν το μουσικό ριάλιτι του Star.






Related posts

Εξομολόγηση ψυχής από το Νίκο Γαλανό: «Για κάποια χρόνια ο τζόγος ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου» (video)

Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι»

«Εγώ γκαντέμης;»: Viral έγινε ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok & οι απανωτές αντιδράσεις