Επικός Ηλίας Μαμαλάκης: «Για να κατακτήσω μία γυναίκα, θα της μαγείρευα μακαρονάδα με καπνιστό σολομό»

Σε διαφορετικό τόνο μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης στην εκπομπή Πάμε Δανάη δίνοντας συμβουλές στον 20χρονο εαυτό του για να κατακτήσει μια γυναίκα. Όπως δήλωσε, φυσικά θα χρησιμοποιούσε τη μαγειρική, ενώ αποκάλυψε και τη συνταγή που θα χρησιμοποιούσε προκειμένου να… εξασφαλίσει την επιτυχία.

Η συνταγή της επιτυχίας από τον Ηλία Μαμαλάκη

«Αυτό που θα συμβούλευα τον εικοσάχρονο εαυτό μου είναι το πώς θα κατακτήσει μια γυναίκα. Υπάρχουν πολλοί μέθοδοι, με το “μπλα μπλα”, το έτσι και το “γιουβέτσι”, αλλά εγώ θα χρησιμοποιούσα την μαγειρική. Θα ήθελα να είναι άνοιξη, να έχει καλό καιρό, να λείπουν οι γονείς μου από το σπίτι, και να την “ψήσω” να έρθει να της μαγειρέψω. Μέσα από το φαγητό και το λίγο κρασάκι θα την κατακτούσα!», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Στη συνέχεια μπήκε και στις λεπτομέρειες και αποκάλυψε τη συνταγή του βήμα-βήμα: «Θα της έφτιαχνα μια μακαρονάδα με καπνιστό σολομό. Δηλαδή θα έβραζα τα μακαρόνια, θα τα σούρωνα, θα έβαζα φρέσκο βούτυρο, να μοσχομυρίσει ο τόπος, φρέσκο πιπέρι και όπως θα ήταν στην κατσαρόλα βουτυράτα, θα τα έσβηνα με βότκα. Να πάρει λίγο οινόπνευμα».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρθηκε και στο τραπέζι: «Θα τα σερβίριζα και θα έβαζα τον καπνιστό σολομό από πάνω, θα άνοιγα ένα ροζέ κρασί αλλά με μέτρο, δεν θα ήταν το κρασί που θα ήθελα να της δώσω για να την κατακτήσω. Θα έβαζα μια πολύ ωραία μουσική και στο τέλος του γεύματος, χωρίς γλυκό για να μην μας βαρύνει, θα της ζητούσα να χορέψουμε. Και θα βλέπαμε…»

Δείτε το video






Related posts

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τσαλίκης: “Η ΕΡΤ να βρει κανένα πιτσιρίκι για τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα”

Όλα τα φώτα πάνω στη Βεργίνα: Αρχαιολόγοι βρήκαν το λουτρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Αιγές

Σκληρός «επίλογος» για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα Τσαβαλιά: «Ήταν προδοσία και αποφασίσαμε ότι…»