Επική γκάφα στην πρεμιέρα η Ζήνα Κουτσελίνη: Άφησαν το μικρόφωνο ανοιχτό & ακούστηκε αυτό που δεν έπρεπε

Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή χθες το βράδυ της Τετάρτης (1/11) ομολογουμένως σε μια τηλεοπτική ώρα που δεν την είχαμε συνηθίσει. Ωστόσο όπως και σε κάθε πρεμιέρα όλοι προσπάθησαν ώστε να πάνε όλα στην εντέλεια αλλά υπήρχαν και κάποια απρόοπτα τα οποία προκλήθηκαν από ένα μικρόφωνο που ήταν ανοιχτό.

Τι συνέβη

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Star ανέφερε «Αχ, Καλησπέρα αλλά αφήστε με να ζήσω τη στιγμή αυτή που ζω. Θα μου πείτε γιατί βράδυ! Όλα αυτά τα χρόνια λόγω σήμανσης ήταν σα να γράφαμε έκθεση για το γυμνάσιο. Νιώθω τώρα ότι μπορούμε να γράψουμε μια έκθεση και για τις Πανελλήνιες. Όλοι μαζί θα γίνουμε μια παρέα διάδρασης»

Για να ξεκινήσουν στη συνέχεια και τα μικρο απρόοπτα καθώς ένα μικρόφωνο έμεινε κατά λάθος ανοιχτό και ακούστηκε ένας δημοσιογράφος-συνεργάτης της εκπομπής να βρίζει.

«Έχουμε και κακοποίηση λεκτική και σωματική και τα πάντα, γιατί δεν είναι όπως ο διπλανός του, Νεόφυτε, Αριστοτέλη, Γιάννη…», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας για να διακοπεί στη συνέχεια από μια φράση που δεν έπρεπε να ακουστεί. «Έχω ένα μ@δ0μ0^ν! στο zoom. Θα γίνει κάπου ή το αφήνω να φύγει;», Με τη Ζήνα Κουτσελίνη να «παγώνει». μετά από αυτό που ακούστηκε από το μικρόφωνο.

Και προσπαθώντας φυσικά να διατηρήσει και την ψυχραιμία της ανέφερε: «Εεεε μιλάς, είσαι στον αέρα όταν μιλάς. Ήσουν στον αέρα, έχεις κάποιον στο zoom, τι λες;»

Δείτε το video

Related posts

“Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν”: Αφοπλιστική η Μπακοδήμου, απαντά 1η φορά για το τέλος της φιλίας με τον Σεργουλόπουλο

Λύγισε στον αέρα η Νένα Χρονοπούλου μιλώντας για τον γιο της – «Εγώ δεν είμαι ηρωίδα»

“Ζω διπλή ζωή”: Τούμπα όλα για τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο, η νέα ζωή, τα ξεκαθαρίσματα & τα 2 παιδιά