Έντονη ανησυχία για τον Άγγελο Λάτσιο: Η κίνηση που τους έκανε όλους να απορούν και τα ερωτηματικά για την «εξαφάνιση» του

Ο Άγγελος Λάτσιος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Άνδρο. Ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη βρίσκεται στο αγαπημένο ησυχαστήριο της μητέρας τους περνόντας όμορφες στιγμές με την παρέα του.

Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τόσο στιγμές από την ζωή του, όσο και πολλές φωτογραφίες με την σύντροφό του, Γαία Μερκούρη.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες, η «εξαφάνισή» του από τα social media έχει προκαλέσει ανησυχία στους ακόλουθούς του, καθώς από κει που δημοσίευε καθημερινά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ξαφνικά τις τελευταίες περίπου 10 μέρες, παραμένει άφαντος και εξαφανισμένος.

Η Ελένη Μενεγάκη, βέβαια, δεν έχει αναφέρει κάτι, οπότε στην υγεία του είναι μια χαρά κι απλώς απολαμβάνει όπως φαίνεται τις διακοπές του, μακριά από το κινητό και τον χώρο του διαδικτύου.

Related posts

Όλα ανάποδα στις διακοπές της Μπέττυς Μαγγίρα – Τι συνέβη;

Καθηλώνει η Μαρία Καρυστιανού: «Αν δω κάτι όμορφο, νιώθω άσχημα που μπορώ να το δώ εγώ και όχι η κόρη μου»

Πρωτόγνωρες καταστάσεις για την Τούνη: Εξαφανίστηκε από το Instagram, ανησύχησαν οι followers της & ο λόγος θα σε εκπλήξει