Ενθουσιασμένο το TikTok με το «Ζάρι» – «H Μαρίνα Σάττι είναι πολύ μπροστά για το ελληνικό αυτί» γράφουν

Με το τραγούδι «Ζάρι» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision η Μαρίνα Σάττι, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την έκτακτη εκπομπή «Eurovision σε είδον» το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου.

Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού γυρίστηκε με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού.


Ο ρυθμός του, που παραπέμπει σε αραβικό τραγούδι σε κάποια σημεία του, σε συνδυασμό με το ελληνικό στοιχείο που επικρατεί στο κλιπ, αν και δίχασε κάπως το κοινό στην Ελλάδα, ενθουσίασε τους Eurofans στο εξωτερικό.

Βίντεο από TikTokers που κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο και σχολιάζουν τα τραγούδια των χωρών φέτος, παρουσιάζουν το «Ζάρι» ως μια από τις πιο δυνατές συμμετοχές.

@erifullmoon_ Live αντιδράσεις των Eurofans στο #Zari της @SATTI! 🔥🤯😮 #eurovision2024 #marinasatti #eurovisionmalmo2024 ♬ original sound – Eri who travels 🌍


Άνθρωποι που ασχολούνται με τον θεσμό εδώ και χρόνια, τονίζουν πως περίμεναν εδώ και πολύ καιρό ένα τέτοιο κομμάτι από την Ελλάδα.

Κάποιος άλλος παρατήρησε ότι η Μαρίνα Σάττι θυμίζει τη Ροζαλία με την καλή ωστόσο, ενώ κάποιοι σχολιάζουν ότι το «Ζάρι» τους θυμίζει αραβικό τραγούδι, αλλά τους αρέσει πολύ.

Φέτος, η Eurovision θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαΐου.

Δείτε τα σχόλια:

Related posts

Εξομολόγηση ψυχής από το Νίκο Γαλανό: «Για κάποια χρόνια ο τζόγος ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου» (video)

Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι»

«Εγώ γκαντέμης;»: Viral έγινε ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok & οι απανωτές αντιδράσεις