Ενοχλημένη για τον Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ρώτα τον εσύ αγάπη μου…»

H Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευης (24/5) στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Σούρα, όπου δέχθηκε μια ερώτηση για την προσωπική της ζωή, η οποία προφανώς και προκάλεσε την ενόχλησή της.

Αντικείμενο έντονο σχολιασμού αποτέλεσε τις τελευταίες ημέρες, η συνάντηση που είχε με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Όσα ανέφερε

Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας τη συγκεκριμένη ερώτηση αντέδρασε απαντώντας στον Ισίδωρο Φίκαρη, «Επειδή είναι ο πρώην μου φίλος σου, ρώτα τον εσύ αγάπη μου. Φάτο τώρα και απάντα εσύ στην εκπομπή. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο δημοσιογράφος που διατηρεί φιλική σχέση με τον επιχειρηματία σχολίασε, «Εγώ δε θα φέρω ποτέ ανθρώπους του φιλικού μου περιβάλλοντος σε δύσκολη θέση για να βγάλω ένα τίτλο ή ένα ρεπορτάζ. Ένα θα πω για αυτήν την υπόθεση των δύο ανθρώπων. Θα πω ότι ένας μεγάλος έρωτας και μια μεγάλη αγάπη δεν τελειώνει ποτέ».

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην στην απομάκρυνση του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή της, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την ίδια αφού, όπως είπε, δεν τον έχει σε υπόληψη, με το δεύτερο νωρίτερα να της έχει απαντήσει.

«Δε θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπάω σαν άνθρωπο τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Από εκεί και πέρα, με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε. Θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Related posts

«Κανείς δε μπορεί να μου πάρει το χαμόγελο»: Στις φήμες για το τέλος από τον ΑΝΤ1, η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε με ένα χαμόγελο κι ένα ρητό

“Ο γιατρός με βοήθησε, αιμορραγούσα και το κατάλαβε”: Σοκάρει η κατάθεση της συζύγου του Απόστολου Λύτρα

Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου: “Με έπεισε ο γιατρός μου να μιλήσω δημόσια γι’ αυτό, ήταν επώδυνη διαδικασία”