«Ένιωσα ανατριχίλα» – Με κόκκινο σακάκι έκανε τα αποκαλυπτήρια η Αγγελική Νικολούλη για τη δολοφονία γνωστού τράπερ

Το βράδυ της Παρασκευής 1/12 απέναντι από το Fame Story Live, έπαιζε το νέο επεισόδιο της εκπομπής του MEGA, Φως στο Τούνελ. Σε αυτό, η Αγγελική Νικολούλη εμφανίστηκε με το χαρακτηριστικό της κόκκινο σακάκι και αμέσως πέρασε στη θεματολογία που είχε επιλέξει να παρουσιάσει.

Οι αποκαλύψεις που έκανε

Το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί στο να ανακαλύψει τη συμβαίνει με τον μυστηριώδη θάνατο του γνωστού ράπερ του συγκροτήματος Raza Starr, Οδυσσέα Ανδρέα Τσιαμπόκαλου.

Αφού, λοιπόν, παρουσίασε ένα βίντεο με κάποια από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει, επισήμανε πως αισθάνθηκε να ανατριχιάζει με όσα άκουσε, ενώ άφησε άφησε υπονοούμενα για μία συγκεκριμένη κυρία που, όπως είπε, όταν τη συνάντησαν οι συνεργάτες της κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, τους είπε να μην την ξανά ενοχλήσουν, κάτι που για την ίδια ήταν ιδιαίτερα ύποπτο.

Γι’ αυτό και τόνισε πως εκείνη θα πρέπει σύντομα να δώσει εξηγήσεις, διότι έχει αποκαλυφθεί ότι γνώριζε πολλά για την υπόθεση τελικά.

Σε ένταση η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ με την ανακάλυψη που έκανε: «Ένιωσα ανατριχίλα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε το video






Related posts

«Με πίκρανε»: Σπάει την σιωπή της η Βέφα Αλεξιάδου μετά από χρόνια για την Μενεγάκη, το συμβάν που έφερε τέλος

«Αναστάσιμο» πισωγύρισμα από τον Θοδωρή Κολυδά: «Έρχονται καταιγίδες και καιρικές αστάθειες…»

«Σπουδαία κυρία Χριστίνα, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»