Ένα ράκος η Μαρία Αντωνά: Όλο και πιο δύσκολες ώρες – Οι δηλώσεις που ανησύχησαν

Στον στίβο μάχης του Survivor ρίχθηκαν για μια ακόμη φορά, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΚΑΪ, Διάσημοι και Μαχητές για το νέο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία. Και σε αυτή τη στιγμή μάχης, ωστόσο, η Μαρία Αντωνά έμοιαζε να είναι πιο απογοητευμένη από ποτέ λίγο πριν το αγώνισμα.

Όσα ανέφερε

Έτσι, μιλώντας απευθείας στην κάμερα του Survivor, η όμορφη παρουσιάστρια και παίκτρια της κόκκινης ομάδας εξομολογήθηκε πως «πάμε σε έναν ακόμα αγώνα, σε αυτόν του επάθλου, που δεν ξέρουμε αν κρύβει από πίσω την επικοινωνία με τους δικούς μας ανθρώπους ή φαγητό ή καφέ ή τι άλλο. Πολύ σημαντικό για έναν άνθρωπο που μπαίνει σε θέση μονομαχίας να μπορέσει να ανακτήσει τις δυνάμεις του και την ψυχολογία του».

«Βέβαια, κάθε μέρα, εγώ πηγαίνω όλο και πιο απογοητευμένη στους στίβους μάχης. Ξέρω και ότι ο Αλέξης έχει χτυπήσει πάρα πολύ το μάτι του οπότε δεν ξέρω άμα θα είναι σε φάση να αγωνιστεί Ο Σάββας παραμένει εδώ και αρκετό καιρό εκτός, το ίδιο και η Ασημίνα. Η Κατερίνα λέει πως θέλει να παίξει αλλά έχει κάποιες στομαχικές διαταραχές. Τώρα, με τι ψυχολογία να πας όταν λείπει το ένα τρίτο της ομάδας; Είναι λίγο περίεργο γιατί πέφτει αρκετή ευθύνη σε εσένα».

«Ευθύνη και για το αποτέλεσμα και περισσότερο άγχος. Δηλαδή μπορεί να συζητάμε και να λέμε «εντάξει, πάμε πιο χαλαροί σκεπτόμενοι ότι δεν θα κερδίσουμε», αλλά για μένα δεν ισχύει τόσο πολύ αυτό» πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά, το βράδυ της Πέμπτης, στο Survivor.

Δείτε το video






Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών