Εμφανίστηκε ο Γεωργούλης: Το αποκάλυψε η δικηγόρος του – Αυτή είναι η επιθυμία του μετά την κατακραυγή

Η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, βρίσκεται σε εξέλιξη εν αναμονή της άρσης της ασυλίας του, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» επιθυμία του ήταν να συμβεί αυτή πριν από τις εθνικές εκλογές.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι την Τρίτη 23 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση κατά την οποία θα τεθεί το θέμα της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη.

Η επιτροπή τον κάλεσε να δώσει το «παρών» καταθέτοντας την άποψή του, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε επιθυμώντας να αρθεί η ασυλία του για την επίσπευση της διαδικασίας.

Η δήλωση της δικηγόρου του Αλέξη Γεωργούλη

Η δικηγόρος του Σταματία Μαλλά σε δήλωσή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είπε: «Το θέμα της άρσης της ασυλίας του κυρίου Γεωργούλη εισήχθη τελικώς προς συζήτηση στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου την 23η Μαΐου. Ο ίδιος κλήθηκε να εκθέσει τις απόψεις του στην επιτροπή, ωστόσο δήλωσε και πάλι την επιθυμία του να αρθεί η ασυλία του χωρίς ακρόαση πως διευκόλυνση και επίσπευση των διαδικασιών, με σκοπό η διαδικασία της άρσης ασυλίας του να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν και να προχωρήσει η υπόθεση».

Δείτε το βίντεο:


Related posts

Η βαθιά αγάπη του Νικήτα Τσακίρογλου: «Έζησα μια ευτυχισμένης ζωή με τη Χρυσούλα Διαβάτη…»

Σάλος στο twitter για το παθιασμένο φιλί Τσαγκρίδη & Δανάης: «Γέμισε η Καινούργιου πλαστικές για να της πάρει τον πρώην η Μπάρκα»

Απασφάλισε η Κάτια Ταραμπάνκο: «Έφτασα εδώ με την αξία μου και όχι στα… γόνατα»