Ελένη Δήμου: «Δεν πιστεύω, οι θρησκείες έχουν δημιουργηθεί για να φοβούνται οι άνθρωποι. Δεν πιστεύω σε ό,τι δεν βλέπω»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Action24 «Καλύτερα Αργά», ήταν η Ελένη Δήμου, η οποία μίλησε για όλα, για τον έρωτα, το τραγούδι, την οικογένεια της, τον τζόγο αλλά και για την θρησκεία.

Όσα αποκάλυψε

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της εκπομπής Αθηναΐδα Νέγκα σε τι πιστεύει, εκείνη απαντά χαρακτηριστικά «Δεν Πιστεύω» με αφορμή το ομότιτλο τραγούδι της που την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ακουγόταν στο πλατό.

«Δεν πιστεύω σε ό,τι δε βλέπω, σε ό,τι δεν είναι φανερό. Πιστεύω με έναν διαφορετικό τρόπο, ότι ο άνθρωπος κουβαλάει μέσα του έναν μικρό Θεό και είναι θέμα θέλησης να πετύχει κάποια πράγματα, να αποβάλει τον φόβο. Γιατί θεωρώ ότι οι θρησκείες έχουν δημιουργηθεί για να φοβούνται οι άνθρωποι. Για να μπορούν να μην καταφεύγουν σε τεράστιες αγριότητες, που τελικά δεν το κατάφεραν. Βλέπουμε ότι και χειρότεροι έγιναν οι άνθρωποι και στο όνομα της πίστης έκαναν τα χειρότερα εγκλήματα», δηλώνει ακλόνητα η Ελένη Δήμου.

Δείτε το video






Related posts

Μισθός ευκαιρίας με 4ψηφιο αριθμό: Ο Βασιλιάς Κάρολος ψάχνει προσωπικό & η Καμίλα έβαλε την πιο viral αγγελία της χρονιάς

Ξινό βγήκε το ταξίδι στη Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Θανάσης Κουρλαμπάς: “Δεν πήραμε κινητό στην κόρη μας μέχρι το Γυμνάσιο και τελικά την πληγώσαμε”