Εκτός παιχνιδιού η Ευρυδίκη: Η στήριξη και η αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Το τελευταίο και άκρως ανατρεπτικό συμβούλιο του νησιού έκλεισε και οι ανατρεπτικές εξελίξεις κρατούν τους τηλεθεατές σε αγωνία.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εκτός παιχνιδιού

Οι τέσσερις υποψήφιους – Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σπύρος Μαρτίκας και Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα – περίμεναν εναγωνίως την ανακοίνωση του αποτελέσματος διά στόματος Γιώργου Λιανού.Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν τελικά αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το κοινό και αποχώρησε από το reality επιβίωσης, σε ένα αποτέλεσμα που πραγματικά κανείς δεν περίμενε.

Αφού χαιρέτησε τους συμπαίκτες της στην Κόκκινη ομάδα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έτρεξε αμέσως στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου. Εκεί οι δυο τους αντάλλαξαν λίγες κουβέντες και ψιθύρισαν ο ένας στο αυτί του άλλου τρυφερά.

«Πάω στην οικογένειά μου και στα γατιά μου! Δεν το ένιωθα σήμερα ότι θα φύγω, ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού και δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Βρίσκομαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, στους φίλους μου, στην οικογένεια μου. Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Ήταν νωρίς αλλά δεν πειράζει, προχωράμε. Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς. Απολαύστε το παιχνίδι. Ζήστε το. Για μένα ο Κωνσταντίνος θα ήθελα να είναι ο νικητής και θα φέρει άλλη μία κούπα στο σπίτι», ήταν τα πρώτα της λόγια μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

«Δεν έχω λόγια, δεν το περίμενα. Έπεσα από τα σύννεφα», είπε με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Related posts

Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο: Νεκρή στα 60 της η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου, ραγίζει καρδιές το αντίο

«Ω γλυκύ μου έαρ» – Η συγκλονιστική ερμηνεία της Ειρήνης Παπά που έμεινε στην ιστορία

Ξανά χτυπά η Γιάννα Τερζή: «Επιτέλους βγήκαν οι λέξεις που με βάρυναν 6 χρόνια»