Έκλεισε τα στόματα πολλών η Μιμή Ντενίση: «Τους έφτιαξα την καριέρα και βλέπω ότι θέλουν να το ξεχάσουν»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα (24/12) η Μιμή Ντενίση, κλείνοντας τα στόματα πολλών. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως έφτιαξε την καριέρα σε κάποιους και βλέπει ότι θέλουν να το ξεχάσουν.

Όσα αποκάλυψε

Λίγες φορές έχω νιώσει προδομένη, 2-3 φορές. Τις 103 έχω δει πολλή αγάπη… Αν κάποιος άνθρωπος δεν καταλαβαίνει πως όταν τον έχεις στηρίξει… Υπάρχουν άνθρωποι που τους έχω φτιάξει κυριολεκτικά την καριέρα και βλέπω ότι θέλουν να το ξεχάσουν. Δεν λέω να λέει ευχαριστώ, δεν το αναφέρει καν», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση. Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση για την κόρη της.

Η Μιμή Ντενίση είπε στη συνέχεια: «Εγώ μπορεί να αναφέρω έναν άνθρωπο που με έχει βοηθήσει 40 χρόνια πριν, δεν μπορώ να πω ποτέ κακό για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για τον Γιάννη Φέρτη, για τον Βασίλη Γεωργιάδη Πάντα πρέπει να είμαι ευγνώμων. Είναι αυτοί που μου έδωσαν τα πρώτα πατήματα, που με έκαναν να πιστέψω ότι μπορώ να κάνω κάτι, εκείνοι το πίστευαν πιο πολύ από μένα».

Κλείνοντας, η Μιμή Ντενίση πρόσθεσε: «Και αυτό το αντίστοιχο το έχω δει σε πολλούς ηθοποιούς να το έχουν μαζί μου και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

Δείτε το video


Related posts

«Ποταμός» η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου πρότειναν να κάνω πράγματα με πολλά λεφτά και είπα…»

«Δεν βρέθηκε ένας Χριστιανός να της ρίξει μία μπούφλά;»: Ξεσπάθωσε η Βάσια Τριφύλλη εναντίον της Μαρίνας Σάττι

Ημερομηνία λήξης για την Κέιτ Μίντλετον: «Οι γιατροί θα δώσουν το τέλος…»