Εκεί έγινε ο γάμος και όχι στα Χάμπτονς: Ο Κασσελάκης αποκάλυψε πρώτη φορά τις λεπτομέρειες για τον γάμο του με τον Τάιλερ

Την αποκάλυψη για το πού τελικά πραγματοποιήθηκε ο γάμος του, έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας σε συνάντησή του με ομογενείς στις ΗΠΑ.

Που παντρεύτηκε τελικά;

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τον Αγιο Δημήτριο Αστόριας και το Ημερήσιο Σχολείο το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόταν από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ, όπως επίσης και από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης.

Κασσελάκης: Τα Χάμπτονς δεν μου αρέσουν καθόλου, παντρεύτηκα στο Μπρούκλιν – Αυτά είναι fake news [βίντεο]Κατά τη διάρκεια μιας χαλαρής συζήτησης με στελέχη της Κοινότητας, ο κ. Κασσελάκης αποκάλυψε ότι ο γάμος του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ δεν πραγματοποιήθηκε στα Χάμπτονς, όπως είχε ακουστεί αρχικά, αλλά στο Μπρούκλιν, κάνοντας λόγο για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

“Κατ’ αρχήν δεν παντρεύτηκα στα Χάμπτονς. Αυτά είναι ‘fake news’. Στο Μπρούκλιν παντρεύτηκα, στο Γραφείο του Δημοτικού Επιτρόπου (City Clerk). Η αλήθεια είναι ότι τα Χάμπτονς δεν μου αρέσουν καθόλου”, ανέφερε, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το video

Related posts

Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτό είναι το υπερπολυτελές τζιπ του τραγουδιστή που ξεπερνάει σε αξία τις 90.000€

Τζένη Μπαλατσινού: «Μετά τον ερχομό του γιου μου δουλεύω περισσότερο από ποτέ»

Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσπά κατά του Ψινάκη: «Δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια του, δεν είναι 1992»