Έκανε την αποκάλυψη ο ίδιος: Οι τηλεοπτικές προτάσεις που έγιναν στον Σάκη Κατσούλη – Σε ποιο κανάλι θα τον δούμε

Ο Σάκης Κατσούλης, ο νικητής του Survivor All Star παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο Σάκης Κατσούλης, αποκάλυψε πως πριν συμφωνήσει να πάει στο «Survivor All Star» του είχαν γίνει τρεις διαφορετικές τηλεοπτικές προτάσεις τις οποίες απέρριψε. Παράλληλα μίλησε και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που είπαν πως «Survivor All Star» χωρίς Γιώργο Αγγελόπουλο δεν είναι All Star!

Διαβάστε την συνέντευξη

«Ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι, καμία σχέση με εκείνο του 2021. Όταν συμμετέχεις για δεύτερη φορά, ξέρεις τι θα δεις και τι θα αντιμετωπίσεις. Δεν έχεις ανυπομονησία, πηγαίνεις έτοιμος» ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη Κατσούλη για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τι σε έκανε να αποδεχθείς αυτή την πρόταση;

Ήμουν πολύ προβληματισμένος, γιατί και πάλι έπρεπε να αφήσω πολλά πίσω. Δεν μπορούσα όμως να οπισθοχωρήσω και να δείξω δειλία. Μπορεί να είχε ήδη ένα έπαθλο του Survivor και να ήμουν ικανοποιημένος με αυτό αλλά δεν σταματώ ποτέ να κυνηγάω τα όνειρά μου.

Προφανώς και το οικονομικό είναι πάντα ένας καθοριστικός παράγοντας. Ωστόσο, δεν παίρνω τις αποφάσεις μου με μοναδικό κριτήριο τα χρήματα. Μου είχαν γίνει προτάσεις και από άλλες τηλεοπτικές εκπομπές, με καλές αποδοχές, έκανα όμως πίσω γιατί δεν μου ταίριαζαν.

Από ποιες εκπομπές;

Από το J2US. Επίσης, είχα κάνει δοκιμαστικά και συζητήσεις για την εκπομπή που παρουσίαζε η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ και για την παρουσίαση του Total Blackout. Όπως ανέφερα, όμως, αν κάτι δεν με αντιπροσωπεύει και δεν νιώθω καλά με αυτό, δεν θα το κάνω για τα χρήματα και μόνο.

Survivor All Star χωρίς Γιώργο Αγγελόπουλο για κάποιους δεν είναι All Star. Πώς το σχολιάζεις αυτό;

Η άποψη του καθενός είναι σεβαστή για μένα. Η αλήθεια είναι ότι έχω δηλώσει κι εγώ ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος μέσα. Από τη στιγμή όμως που έκρινε ότι δεν μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμά του, καλά έκανε.

Αν συμμετείχε ως παίκτης, πιστεύεις πώς θα κέρδιζες;

Μακάρι να συμμετείχε! Νομίζω πως αυτό αρκεί.

Related posts

«Κάγκελο» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παικταράς του Εκατομμυριούχου έχασε μέσα από τα χέρια του 30.000€!

Σοκάρει η Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»

Ξαφνικά «χιόνια» στο ΜEGA: Έπεσε… μαύρο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων!