Έκανε… έκπληξη στον Λιάγκα ο Στέφανος Κασσελάκης: «Εισέβαλε» στο πλατό του «Πρωινού» φορώντας «αστακοκάλτσες»

Ο Στέφανος Κασσελάκης επεφύλασσε μια… έκπληξη στον Γιώργο Λιάγκα και το πάνελ του «Πρωινού» στο ξεκίνημα της εκπομπής το πρωί της Παρασκευής (15/3), καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «εισέβαλε» στο πλατό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ νωρίτερα έδινε συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη και στη Μαρία Αναστασοπούλου και λίγο πριν μπει φαντάρος, σκέφτηκε να χαιρετήσει τον Γιώργο Λιάγκα και να πάρει το σκυλί του αγκαλιά.

Η «εισβολή» του Κασσελάκη στο πλατό του «Πρωινού»

«Τόση τηλεθέαση έχεις και δεν έχεις καταφέρει να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο;» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Είδες ότι έχω ανθρώπους παντού που σε παρακολουθούνε και μου έστειλαν φωτογραφίες;».

«Έχεις κάτι κοινό με τον Μητσοτάκη» αποκρίθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε σε γέλια.

«Έχεις έρθει να τρολάρεις το πολιτικό σύστημα, έχω την αίσθηση» είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής του Πρωινού.

«Έχω ακούσει ότι μεταχειρίζεσαι τους εργαζόμενους σαν να είστε σε στρατόπεδο» αποκρίθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Πιο δημοκράτης από εμένα δεν υπάρχει. Είμαι αριστερός. Κεντροαριστερός, όχι ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και προβλήθηκε ένα στιγμιότυπο με τον Τζορτ Κλούνεϊ που ενσάρκωσε τον οδηγό αστακο-κάραβου στην ταινία «Η τέλεια καταιγίδα».

«Ποιος είναι πιο ωραίος; Εσύ ή ο Τζορτζ Κλούνεϊ;» ρώτησε ο παρουσιαστής, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Είμαι αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν μπορείς να έχεις λίγο σεβασμό;».

Δείτε το video






Related posts

“Έφαγε” άκυρο ο Λιάγκας: Μαθεύτηκε η αιτία που ο Μικρούτσικος έφυγε άρον άρον από το «Πρωινό» πριν ξεκινήσει η συνέντευξη

Γιάννης Πουλόπουλος: «Η μητέρα μου είχε γνωρίσει κοπέλες που είχα, δεν της είπα ποτέ ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

«Κλαίω και είμαι σε σοκ»: Καταρρακωμένη η Κατερίνα Καινούργιου μετά από αυτά που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος